Gražų žmonos 60-metį Palangoje sujaukė egzotiška gražuolė: „Taip elgtis prie žmonos!“

Šiais laikais moterys visai neturi solidarumo. Ypač jaunimas. Ir ypač jaunimas iš užsienio. Juk moterys turėtų viena kitą suprasti, palaikyti. O ne jų vyrus vilioti.

 Moters jubiliejų kurorte sugadino aistringą viliotinį vyrui sušokusios viešnios.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Moters jubiliejų kurorte sugadino aistringą viliotinį vyrui sušokusios viešnios.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Moters jubiliejų kurorte sugadino aistringą viliotinį vyrui sušokusios viešnios.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Moters jubiliejų kurorte sugadino aistringą viliotinį vyrui sušokusios viešnios.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 24, 2023, 9:11 PM

Taip buvo sugadintas mano 60-metis, kurį šventėme viename Palangos restorane. Toks gražus jubiliejus turėjo būti, bet tokia negraži pabaiga jo buvo...

Pasidarėme sau didelę gražią šventę. Susikvietėme vaikus su šeimomis, artimiausius draugus, tėvukus, kelis giminaičius. Vakaro metu koncertavo šauni grupė, dainavo mūsų mėgstamas jaunystės dainas. Viskas buvo puiku.

Kai jau prisivalgėme, prasidėjo šokiai. O restorane, patys suprantate, šokių aikštelė juk ne nuosava. Sukosi joje daug ir kitų poilsiautojų. Netoli mūsų šoko linksma merginų kompanija. Kaip supratau, ne lietuvės, nes tarpusavyje kalbėjosi angliškai, kelios buvo egzotiškesnių bruožų.

Pradžioje tik dairėsi, akytėmis vis „šaudė“ į mūsų vyrus. Ir, lyg tyčia, viena panelė pradėjo raitytis aplink maniškį, tarsi aplink kokį striptizo stulpą.

Aš neatstoju – šalia vis trypčioju. Tada mergičką turbūt azartas pagavo – apsivyniojo kaip gyvatė vyrui aplink kaklą. Savo rankomis jo rankas sau ant užpakalio užmetė. Ir kad raitosi, kad raitosi, nei gėdos nei sarmatos. Vyras patenkintas, ausys ir žandai net raudoni iš laimės.

Prie jos prisijungė ir daugiau gražuolių – mūsų šeimos ratelį papildė dar kelios užsienietės, iškart prisišliejusios prie kitų vyrų. Jaunesnieji, gal jau daugiau matę, o gal savo antrųjų pusių bijodami, taip akivaizdžiai nesileido „išvedami iš kelio“. Mandagiai atstūmė nekviestas viešnias.

Tik mano brangiausias, patikėkit, koks laimingas buvo. Net seilė varvėjo. Norėjau čiupt abu už plaukų, kad atstotų nuo mano vyro!

Kodėl merginos ir moterys taip elgiasi? Tikrai joms nereikia pagyvenusio praplikusio vyro iš provincijos. Jaunos, gražios ilgakojės juk tikrai gali susirasti kur kas geresnių! Bet čia, matyt, nuotykis, azartas, pasižaidimas su kitų žmonių jausmais.

Laimei, prasidėjo koncerto pertraukėlė ir paničkos nuėjo prie stalelio. Mes grįžome prie savojo. Tik jau nei nuotaikos, nei linksmumo nebuvo mums tęsti jubiliejaus. Vyrui gerai į sprandą daviau, kad leidosi taip aplink pirštą apsukamas – taip elgtis prie savo žmonos!

Moterys, merginos, būkit solidaresnės, būkit protingesnės. Metai bėga, jūs taip pat vieną dieną būsit 60-metės, kurių vyrus gali nuvilioti jaunos gražios, jums į dukras tinkančios ilgakojės...

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.