Netyčia nugirdo vyrų pokalbį vakarėlyje: „Labiausiai pribloškė vedusių elgesys“

Paskaičiau vieną jūsų istoriją, kaip moteris nežino, tikėti savo galimai į kairę nuėjusiu vyru ar netikėti. Galiu aiškiai pasakyti visoms moterims – netikėkit ir nepasitikėkit!

Skaitytoja pasipiktinusi vedusių vyrų pokalbiu: buvo bjauru, šlykštu ir žema klausytis.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Skaitytoja pasipiktinusi vedusių vyrų pokalbiu: buvo bjauru, šlykštu ir žema klausytis.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Saulė

Nov 6, 2023, 7:56 PM

Vieną savaitgalį su draugėmis buvome mieste. Sėdėjome vienoje kavinėje, kur žmonės ne tik valgo ir gurkšnoja, bet ir šokiai vėliau vyksta, didžėjus būna.

Šalia mūsų staliuko sėdėjo nedidelė vyrų grupelė. Visi akivaizdžiai nebe jaunuoliai, beveik visi buvo su vestuviniais žiedais, šeimas sukūrę.

Jau buvo gerai įkaušę, dalinosi savo mintimis, nuo kurių šiurpom visos – pačios nenorėtume tokių vyrų susirasti! Slapto kompanijos pokalbio klausėmės ir ausys raitėsi, bet labiausiai pribloškė vedusių vyrų elgesys.

Vyrukai planavo tolimesnes vakaro pramogas. Kažkuris pasiūlė eiti į vieną populiarų naktinį klubą, bet kiti tik vieningai numykė, kad „normalių panų ten nepakabinsi“.

Tuomet visi pradėjo diskutuoti, į kurią vietą geriau eiti. Dalinosi patirtimis, kur renkasi dosniai „duodančios“ merginos, kur mėgsta eiti „lengvai nukabinamos jaunos studenčiokės iš provincijos“, kur irgi „dosnios“, daug gražesnės, bet „barakudos“.

Atrodė, kad visi prie stalo sėdėję turėjo asmeninių nesantuokinių patirčių, kuriomis mėgavosi su didžiausiu pasididžiavimu.

Pora vedusių kaimynų (iš toli švietė jų vestuviniai žiedai) įsijungė pažinčių programėlę ir pradėjo ieškoti netoliese esančių, taip pat pažintimis susidomėjusių merginų.

Garsiai komentavo merginų išvaizdą, krūtinę, klubus. Diskutavo, kuri „imama“, kurią šįvakar galima būtų pasikviesti ir pan.

Buvo bjauru, šlykštu ir žema klausytis. Ar visi vyrai šiais laikais tokie „paršai“? Nors ir tas vargšas gyvūnas nenusipelno tokio pažeminimo, kad jo vardu būtų vadinami tokie „vyrai“. Vyrai, kurie naktiniame klube glamžo studentę, o grįžę namo glaudžia savo šeimą – namuose laukiančią nieko neįtariančią žmoną ir išsiilgusius vaikus.

Jei visi vyrai tikrai tokie apgailėtini, tai man baisu pagalvoti apie santuoką ir šeimą. Juk tos apgaudinėjamos moterys, eidamos prie altoriaus, turbūt taip pat netikėjo, kad išteka už tokių dviveidžių niekšų.

Norėčiau, kad būtų kokia gėdos skelbimų lenta, kurioje galima būtų viešinti tokius vyrus, kurie vyro vardo neverti. Kurie neturi pagarbos ne tik savo moteriai, bet ir kitoms, kurios galbūt taip pat tampa tik apgaulės aukomis, vieno vakaro grobiu. Vyrus, nuo kurių reikėt bėgti visoms kuo toliau!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.