Pamačius, ką priešais langus išdarinėja naujakuriai, kaimynams plaukai šiaušiasi

Noriu aprašyti savo istoriją, dėl kurios mano šeima griūna. Nežinau, kiek tai tęsis...

 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 6, 2024, 7:45 PM

Prieš keletą metų priešais mūsų daugiabutį išdygo kitas naujas daugiabutis. Vieni gyventojai atsikraustė greitai, kiti įsikurdina iki dabar. Viena naujakurių pora atsikraustė prieš gerą pusmetį – vasarą. Tada ir prasidėjo mūsų galvos skausmas.

Priešais mus name gyvenantys kaimynai turbūt galvoja, kad gyvena vienkiemyje ir jų niekas nemato, todėl išdarinėja tokius dalykus, kokius, mano nuomone, tik prie keturių akių derėtų daryti.

Jų svetainės ir miegamojo langai – be dieninių ir naktinių užuolaidų. Langai didžiuliai, bemaž per visą sieną. Todėl mums visas jų gyvenimas matosi kaip ant delno.

Porelė nemėgsta savęs riboti, tai vaikšto namuose vienais apatiniais. Tai sportuoja ir visokiausias jogos pozas išbando. Nesuka galvos, kad pusė rajono žino net ir intymiausias jų gyvenimo detales.

Kad sportuoja, gamina valgyt, namus tvarkosi vienais apatiniais tiek vasarą, tiek žiemą, jau nebekreipiau dėmesio. Nors dabartinė mada gyventi be užuolaidų ir atverti langus net į savo miegamąjį man atrodo siaubinga. Plaukai šiaušiasi, iki ko nusiritom.

Bet vaizdeliu visad labai patenkintas mano vyras! Vis spokso prie lango prilipęs kas vakarą, kaip katinas į lašinius seilę varvindamas. Aš artėjant vakarui jau visa pikta būnu, įtampa tokia net namuose jaučiasi. Nes žinau, ko jis laukia vis žvilgčiodamas paslapčia pro užuolaidos kamputį. Laukia, kada naujakuriai suguls į savo dvigulę lovą, kuri taip pat išstatyta prieš pat didžiulį langą...

Nežinau, ar man labiau nepatogu, bjauru dėl tos porelės elgesio, ar negerumas kyla dėl mano tuoj apaksiančio vyrelio. Kad be jokio padorumo stebi kitos poros gyvenimą. Ypač intymų...

Laimei, kad bent jau dažniausiai miega be šviesos, bent jau meilės technikos elementų kitiems kaimynams neišduoda. Bet užtat šviesoje daro visa kita – pusplikiai arba visai pliki eina į dušą, persirenginėja, matuojasi apatinius, sportuoja, glamonėjasi.

Jei seniau pro netyčia atsivėrusį užuolaidos plyšelį kažkur kažkam gal ir pavykdavo pamatyti kaimynų gyvenimą, stebėti jį kaip kokią muilo operą, tai mums „pasisekė“ kasdien regėti erotinį filmą.

Na ir ką jūs patartumėte daryti... Talžyti vyrui kuprą... Eit kalbėtis su ta porele... Išsikraustyti... Policijai skambinti... Nieko nedaryti ir stebėti, kol patys susipras?...

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.