Geri darbai emigrantą puošia

Surasti ir priduoti policijai visus Lietuvos vardą Norvegijoje žeminančius banditus! Tokiai misijai pasiryžo Norvegijoje gyvenantis lietuvis Darius Petraitis. Būtent jo rašiniai per pastarąją savaitę „Bendraukime“ buvo patys populiariausi.

Daugiau nuotraukų (1)

"Bendraukime" redakcija

Jul 26, 2012, 4:30 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 8:11 PM

D.Petraitis su redakcija ne tik aktyviai dalijasi jį piktinančiais ir lietuvių įvaizdžiui kenkiančiais straipsniais Norvegijos spaudoje. Lietuvis pats ėmė bandyti keisti padėtį! Kartu su kitais bendraminčiais jis ėmė pranešinėti Norvegijos policijai apie žinomus lietuvių nusikaltėlius. Darius tai paragino daryti ir kitus Norvegijos lietuvius, o jo pašto dėžutę užplūdo laiškai.

Akivaizdu, skaitytojai neliko abejingi Dariaus misijai – jo parašyti tekstai pastarąją savaitę „Bendraukime“ buvo ne tik patys skaitomiausi, bet ir sulaukė daugiausia palaikymo balsų.

Džiaugiamės, kad skaitytojai puikiai įvertino ir Edvino Urbašiaus rašinių ciklą apie tarnybą Lietuvos kariuomenėje – jos džiaugsmus ir vargus.

„Bendraukime“ redakcija kviečia Darių ir Edviną rinktis prizus, o visus kitus – dalintis savo naujienos, istorijomis, požiūriu ir patarimais adresu bendraukime@lrytas.lt ir čia.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: Lietuvoje prasideda intensyviausių karinių pratybų ciklas