Tamsaus tunelio gale visuomet laukia šviesa (geriausi rašiniai)

Sunki liga - ne tik skausmas, bet ir gyvenimo universitetas bei jausmų patikrinimas. Tai liudija pastarąją savaitę „Bendraukime“ pasiekę skaitytojų rašiniai, sulaukę didžiausio kitų skaitytojų dėmesio.

Geriausių naujienų ir istorijų autorių kiekvieną savaitę laukia prizai.<br>J. Stacevičiaus nuotr.
Geriausių naujienų ir istorijų autorių kiekvieną savaitę laukia prizai.<br>J. Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-12-18 09:20, atnaujinta 2018-03-14 13:54

Daugiausiai dėmesio pastarąją savaitę sulaukė rašiniai, dalyvaujantys mūsų paskelbtoje socialinėje kampanijoje „Vėžys - ne nuosprendis“.

Renatą užklupęs vėžys patikrino jos vyro meilę. Jis pasiliko su mergina net matydamas merginą sulysusią, nudegusia veido oda, tekančiais pūliais iš burnos.

Kuo matuojama laimė suprato ir leukemija susirgusi Dovilė. „Už didžiausius pinigus nesutikčiau ištrinti periodo, kuris praėjo žingsniuojant vėžio ženklu pažymėtu keliu“, - sako 22 metų mergina.

Neįkainojamos gyvenimo patirties, regis, įgavo ir Milda, kurią užklupo mįslinga Deviko liga. Pernakt regėjimo netekusi moteris dabar gydosi ir džiaugiasi tuo, ką turi.

Dėkojame šių istorijų herojams. Linkėdami neblėstančios stiprybės ir vilties joms dovanojame G. Morkūno knygą apie gyvenimą su liga „Puodukas kefyro ant Palangės“ ir „Bendraukime“ prizų.

„Bendraukime“ prizas priklauso ir Sauliui Vosyliui, suabejojusiam Vilniaus viešojo transporto kontrolierių sąžine ir žmogiškumu.

Visus kitus taip pat kviečiame adresu benraukime@lrytas.lt arba čia dalintis savo naujienomis, istorijomis, požiūriu. Ačiū jums, mūsų skaitytojai ir rašytojai. Labai vertiname jus. Bendraukime.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: Lietuvoje prasideda intensyviausių karinių pratybų ciklas