„Bendraukime“ prizai - už paviešintus sopulius ir pagyras Lietuvai

Pirmadienis – diena, kai pradedame naujus darbus ir skaičiuojame praėjusios savaitės laimėjimus. Tradiciškai skelbiame įdomiausių ir daugiausiai atgarsio sulaukusių tekstų autorius, kuriems dovanojame „Bendraukime“ prizus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-04-15 16:54, atnaujinta 2018-03-08 06:32

Praėjusią savaitę „Bendraukime“ tapo universiteto sopulių operacine. Kauno technologijos universiteto studentams atsiuntus laišką, kuriame jų dėstytojas už galimybę nukelti terminą rašto darbams atiduoti prašo brendžio butelio ar atitinkamos pinigų sumos, kilo rimta diskusija. Ar dėstytojas gali taip atsakyti? Net jei juokauja? Kaip studentai turėjo pasielgti tokiu atveju? Padėkos dovaną už iškeltą problemą įteiksime „Bendraukime“ parašiusiems studentams ir gerokai prie teksto paplušėjusiam žurnalistui Vytautui Valentinavičiui.

Kitas „Bendraukime“ tekstas, sulaukęs skaitytojų palaikymo ir didelio dėmesio – apie kišenvagius. Porelė – vaikinas ir mergina – atėję į kavinę per keliolika sekundžių apšvarina ant pakabų paliktų paltų kišenes. Jie apsimeta, kad kabina savo striukes, ir taip neatkreipia į save dėmesio. „Bendraukime“ skaitytojams pažadėtas 500 litų atlygis už vertingą informaciją, kuri padėtų surasti saugos kamerų užfiksuotą porelę. Visi save gerbiantys detektyvai, kibkit į darbą! „Bendraukime“ laukia šios istorijos tęsinio!

Tučtuojau nustokite burnoti, kad Lietuvoje – vien problemos. Ne viskas Lietuvoje blogai. Net kai „Bendraukime“ rašo apie nekorektišką dėstytojo laišką ar kišenvagius, Andrius Užkalnis atsveria blogų žinių srautą ir apie Lietuvą atsiliepia tik gerai. „Mūsų problemos yra visiškai niekinės, arba smulkios ir išsprendžiamos, ir tai reiškia, kad Lietuvoje gyventi yra objektyviai puiku“, - apibendrina apžvalgininkas. Jis nepatingėjo parašyti „Bendraukime“ kampanijai „Lietuvoje gyventi gera“.

O jūs ar turite nuomonę šia tema? Kas Lietuvoje džiugina ir priverčia didžiuotis savo šalimi? Pasidalinkite savo įžvalgomis!

Dėkojame visiems, kas siuntėte laiškus ir skambinote, kas dalinotės savo naujienomis, istorijomis ir požiūriu. Visuomet malonu publikuoti jūsų vertingas įžvalgas.

Kaip visada „Bendraukime“ laukia jūsų laiškų adresu bendraukime@lrytas.lt. Naujienas, istorijas ir vertinimus taip pat galite įkelkite čia.

Bendraukime!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.