Parodyk savo įspūdingiausią suknelę ir laimėk!

Subtili, ekstravagantiška, elegantiška – turbūt kiekviena moteris turi suknelę, kuri daro ją ypatingą. Portalas lrytas.lt ir naujos kolekcijos pristatymą rengiantis Liutauras Salasevičius kviečia Lietuvos moteris parodyti savo įspūdingiausią suknelę ir laimėti du VIP kvietimus į mados renginį „Šou“.

Pirmajame konkurse etape skaitytojai įspūdingiausia išrinko Tomos Kalinovos suknelę.<br>Ž.Drevinsko nuotr.
Pirmajame konkurse etape skaitytojai įspūdingiausia išrinko Tomos Kalinovos suknelę.<br>Ž.Drevinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 31, 2014, 2:55 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 11:53 PM

Pirmojo etapo balsavimas jau baigėsi. Skaitytojai įspūdingiausia išrinko Tomos Kalinovos suknelę.

Tačiau konkursas tęsiasi, ir jūs taip pat turite galimybę laimėti dvigubą VIP kvietimą į balandžio 18-osios renginį Vilniuje.

Ką daryti, jei norite dalyvauti konkurse ir laimėti pakvietimą? Žaidimo taisyklės:

1. Žaidime dalyvauti gali tik merginos ir moterys.

2. Išrinkite geriausią savo nuotrauką. Nuotraukoje turite būtinai būti jūs. Kito žmogaus atvaizdą naudoti griežtai draudžiama

3. Nuotraukoje turi būti užfiksuota akimirka, kurioje jūs vilkite pačią gražiausią ir įstabiausią savo šventinę arba vestuvinę suknelę.

3. Laišką su nuotrauka siųskite el. paštu bendraukime@lrytas.lt į lrytas.lt redakciją. Laiško laukelyje „tema“ būtinai nurodykite konkurso pavadinimą: „Mano įspūdingiausia suknelė“.

5. Kiekvieną savaitę konkursui atsiųstos nuotraukos bus publikuojamos portale lrytas.lt. Kas savaitę portalo skaitytojai atiduos už ją savo balsus. Per savaitę daugiausiai balsų surinkusi nuotrauka keliaus į finalą.

6. Finalas įvyks balandžio 16 dieną, kuomet paaiškės trijų savaičių nuotraukos nugalėtojos. Jos bus siunčiamos pačiam dizaineriui L.Salasevičiui. Šis savo įgudusia akimi išrinks tą vieną vienintelę – gražiausią suknelę ir jos savininkę. Ji bus paskelbta portale lrytas.lt balandžio 16-osios vakare. Su laimėtoja susisieksime asmeniškai.

7. Žaidime gali dalyvauti tik pilnamečiai asmenys.

Naujosios L.Salasevičiaus kolekcijos ŠOU pristatymas įvyks jau balandžio 18d., Vilniuje, LRT Didžiojoje studijoje. Bilietų skaičius yra ribotas, tad paskubėkite įsigyti, kol jų dar yra!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.