Kai sūnus pasakojo, kaip elgėsi policininkai, tėvas vos patikėjo

Šią vasarą su vaiku buvome kaime, dėl šventos ramybės nerašysiu vietovės. Aš paėmiau vaikui pasivažinėt motocikliuką – tokį kinišką, bet 110 kub. cm ir ganėtinai galingą.

Noriu tik padėkot nuostabiems mokytojams – taip atsiranda pagarba taisyklėms, policininkai vertinami kaip draugai. Dėkui pareigūnams.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Noriu tik padėkot nuostabiems mokytojams – taip atsiranda pagarba taisyklėms, policininkai vertinami kaip draugai. Dėkui pareigūnams.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Aurimas

Sep 6, 2016, 4:03 PM, atnaujinta May 13, 2017, 9:59 PM

Kol buvau su giminaičiais, sėdėjom pirtyje, vaikas važinėjosi po laukus ir, aišku, nebūtų vaikas, kad nesugalvotų ir žvyrkeliu pavažiuot, nors ten mašinų labai nedaug, tik kiek vietiniai važiuoja.

Prieš einant miegot, vaikas dar paprašė leist viena ratelį pralėkt, aš, aišku, leidau. Aplėkęs laukus vaikas kirto žvyrkelį, o ten policija važiavo ir sustabdė. Po visko vaikas grįžo, pasistatė motociklą ir atėjęs papasakojo, kas nutiko.

Sustabdę policininkai priėjo prie sūnaus, pakalbėjo, pagyrė, kad su šalmu, pasikalbėjo apie techniką, o po to paaiškino apie raudono žibinto gale būtinybę. Kiek aš nuo sūnaus gavau pylos už tai, kad maniau, jog visi policininkai tik bausti nori.

Ryte vaikas jau pats niekur nevažiavo, mat turi būt žibintas. Ir pirmas kitų metų reikalas bus vairuotojo teisių laikymas, dabar vien tik testus sprendžia.

Noriu tik padėkot nuostabiems mokytojams – taip atsiranda pagarba taisyklėms, policininkai vertinami kaip draugai. Dėkui pareigūnams.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.