Vaikinukas į viešbutį prisiviliojo vertinga dovana – jo klastą suprato per vėlai

Visi žinome, kad gyvename 21 amžiuje ir suprantame, kad šiais laikais visko gali nutikti. Tik kai kurie dalykai jau nebeturi ribų, o žmonės po truputį praranda sveiką protą. 

 Prekybininkų vilionės papiktino moterį. Atėjusi atsiimti kavos aparato ji labai supyko.<br> Skaitytojo nuotr.
 Prekybininkų vilionės papiktino moterį. Atėjusi atsiimti kavos aparato ji labai supyko.<br> Skaitytojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Janina

Oct 12, 2017, 7:35 PM

Nudžiugino laimėjimu

Bet ne apie tai dabar kalbėsiu. Sulaukiau skambučio iš įmonės, kurios atstovas neprisistatė ir pasakė, kad viename iš Vilnuaus prekybos centrų laimėjau kavos aparatą. 

Pagalvojusi prisiminiau, kad toje parduotuvėje tikrai kažkada buvau, tik neprisimenu, ar būčiau pildžiusi kažkokią anketą. Man iškart kilo įtarimas, kad kažkas čia ne taip. 

Bet moteriškas smalsumas nugalėjo. Pradėjau klausinėti apie laimėjimą, ar ne bus čia apgaulė, ar neįviliosit į spąstus, ir nepradėsit piršti savo produkcijos. Ir kelis kartus paklausiau, ar tikrai išeisiu su kavos aparatu? Atsakymas buvo teigiamas. 

Siūlė netgi pinigus

Dar pasiūlė rinktis, ar kavos aparatas, ar 100 eurų. Na, pagalvojau, nors pati kavos negeriu, bet mano mama kaimynę kavos puodeliui pasikvies ir bus labai laiminga gavusi tokią dovaną. 

Sutartu laiku per visus kamščius važiavau į viešbutį, kur mane pasitiko kažkoks vaikinukas. Taip pat apgauta ir pakviesta buvo dar viena vidutinio amžiaus moteris. 

Mus palydėjo į kambariuką, prikištą produkcijos iš vilnos. Iškart perspėjau, kad jau iš tos įmonės esu nupirkusi net du komplektus vilnonės patalynės ir esu labai patenkinta. Todėl man gali nedaryti prezentacijos, nes atėjau atsiimti laimėto prizo. 

Pateko į pinkles

Atsakymas buvo toks: „Atsiimsite, tik užpildykit anketą ir pasirinkite, kokį prizą norite laimėti. Nes tai jau antras loterijos turas.“ 

Po to jis įjungė muziką, pareguliavo šviesą ir pradėjo pasakoti apie puodus gaminančios firmos produkciją. Apsimečiau, kad jo negirdžiu ir dar priminiau, kad laukiu kavos aparato. 

Pasakė, kad kai baigs kalbėti, gausiu savo prizą. O po to dar tas „prezentatorius“ turėjo įžūlumo paimti kėdę, atsisėsti šalia manęs ir paklausti, ar turiu kokių klausimu apie tą produkciją. Ir ką jūs galvojate – prizą aš gavau.

Štai tokį skuduriuką indams plauti ar stalą nuvalyti. Klausiu, kur mano kavos aparatas? O jis man sako: „Jūs pirmiausiai jį laimėkit!“ 

Sviedė ant žemės

Sviedžiau ant žemės tą skudurą ir išėjau. Sūnus pakėlė jį ir sako, kad bus įrodymas. Po to dar skambinau tuo numeriu, bet atsiliepęs žmogus pradėjo viską neigti, ką sakė prieš tai.

Galite sakyti, kad kalta esu pati, nes patikėjau. Ne, nepatikėjau, tik labai norėjau, kad mano mama turėtų tą kavos aparatą.
 
Atsimenu, viena įmonė taip pat kvietė į prezentacijas. Bet restorane vaišino pietumis. Ir nepamenu, kad psichologiškai manipuliuotų. Mama ne kartą su kaimyne buvo nuėjusios. Apsirengia gražiai, pasidažo ir eina sau į festą senatvę praskaidrinti. 

O ką daro šita organizacija, yra psichologinis smurtas, manipuliacija, prievarta, apgaulė. „Mažiausiai“ ko norėčiau, tai sulaukti atsiprašymo už sugaištą laiką, pravažiuotus pinigus ir nepateisintus lūkesčius. 

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.