Intymią vyro paslaptį atskleidusią žmoną tarsi elektra nupurtė: „Tai baisiau už bet kokį Helovino košmarą“

Daug kas švenčia Heloviną, skobia moliūgus, perka kostiumus, namus dekoruoja šiurpiomis dekoracijomis. Mūsų šeima taip pat visada labai mėgo šią šventę. Pasikviesdavome svečių, patys pas juos eidavome. Visada su kostiumais, specialiu grimu, atributais. Ne kiek dėl savęs, kiek dėl vaikų. Tikrai smagiai ir turiningai leisdavome laiką.

Moteris atplėšus siuntinį tikėjosi išvysti Helovino kostiumą, tačiau rado tai, kas vos nesugriovė jos santuokos.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Moteris atplėšus siuntinį tikėjosi išvysti Helovino kostiumą, tačiau rado tai, kas vos nesugriovė jos santuokos.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 30, 2023, 9:48 PM

Vaikai paaugo, o mes vis dar švęsdavome šią šventę su didžiausiu užsidegimu. Šiais metais mūsų šeimoje ne Helovinas, o tragedija.

Vakarėlis turėjo būti pas draugus. Tad viskas turėjo būti labai lengva. Nei namų puošti, nei labai ten sukti galvos dėl idėjos. Tik susikurk sau nuotaiką ir pirmyn į linksmybes!

Helovino tema buvo kino filmai. Sugalvojome persirengti „Žvaigždžių karų“ tematika. Vaikai ir vyras yra šio filmo gerbėjai, tai man teko tik palinksėti galva ir sutikti būti princese Lėja.

Kostiumus užsakinėjo vyras. Tačiau kai siunta atkeliavo, jos iš paštomato jis negalėjo pasiimti, nes kaip tik buvo išvykęs į komandiruotę. Todėl paėmiau aš, kad atgal siuntinio negrąžintų. Išpakavau nekantraudama irgi aš.

Tačiau vietoje Lėjos kostiumo išvydau dešimtis pakelių prezervatyvų! Jų buvo užsakyta tiek daug, kad atsiuntė net ne dėžutėse įpakuotus, kur būna po tris ar tai keturis vienetus, o tokias ilgas prezervatyvų pakelių „girliandas“!

Kam jie – nežinau! Nes mes su vyru jų nuo draugystės laikų nenaudojome. Kai planavome šeimą, nesisaugojome, o dabar aš vartoju kontraceptines tabletes!

Jausmas, kaip elektra būtų nupurčiusi. Galbūt kažkas Kinijoje užsakymus sumaišė?.. Bet ne, adresas, kontaktai teisingi. Nesulaukiau, kol vyras grįžo iš komandiruotės – paskambinusi užpuoliau, iškoneveikiau. O be reikalo, nes tada nemačiau jo akių, reikėjo palaukti, kol būtų man gyvai žiūrėdamas į akis viską paaiškins.

Patikėkit, tai baisiau už bet kokį Helovino košmarą. Atrodo, kad sugriuvo visas gyvenimas. Mintys vis sukasi dabar ir sukasi, kad vyras komandiruotėse visai ne darbo reikalus tvarko. Aišku, kad jis ginasi, sako, kad ne jo čia siuntinys. Neva, sumaišė užsakymus, rašys skundą ir taip toliau. Bet kuo toliau apie tai galvoju, tuo viskas man kitomis akimis ima ryškėti.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.