Mediku nusivylusi šilutiškė neslėpė nuoskaudos: „Vaikas kankinosi tris dienas“

Šią savaitę šilutiškė Zita, nusivylusi mediko darbu, savo išgyvenimais pasidalijo socialiniame tinklapyje. Po šio įvykio Šilutės ligoninėje pradėtas vidaus medicininis auditas.

 Mediku nusivylusi moteris pasidalino savo anūkės istorija.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Mediku nusivylusi moteris pasidalino savo anūkės istorija.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 11, 2023, 7:29 PM

Socialiniame tinkle „Facebook“ Zita viešai visiems išsakė savo mintis: „Netylėsiu. Tai Šilutės ligoninės traumatologas. Šeštadienį mano anūkei nutiko nelaimė. Sūnus nuvažiavo į priėmimą, kur budėjo jis.

3 metų mergaitė kentėjo didelius skausmus iki pirmadienio vakaro, kol nenuvažiavo pas Klaipėdos gydytojus, nes specialistas nesugebėjo iš rentgeno nuotraukos pasakyti, kad paprasčiausias išnirimas alkūnės. Jo diagnozė – stipinkaulio lūžis ties riešu.

Pirmadienį, nuvežus į Klaipėdą, vaiką vėl švietė, bet atėjus pas gydytoją, apžiūrėjus, liepė kuo skubiau mesti tą gipsą, kurį šis skyrė nešioti 3 savaites. Vaikas kankinosi tris dienas. Apie jį girdžiu ne iš vieno žmogaus, kam teko susidurti.

Mano darbuotoja buvo susilaužiusi žastikaulį, tai šis specialistas 5 kartus tvarkė vis iš naujo, negana to, nesugebėjo pritvirtinti normaliai raumenų, dar moteriai iki baisumo sudarkė ranką. Žmonės, bėkite vien jį pamatę“.

Po tekstu komentatoriai dalijosi savo mintimis. Ne vienas pareiškė, kad šis medikas nevengia ir alkoholio vartojimo darbe.

Šilutės ligoninės atstovė spaudai Rūta Ežerinskė apgailestavo dėl mažosios pacientės ir jos artimųjų patirtų išgyvenimų.

„Siekiant išsiaiškinti visas įvykio aplinkybes, šiuo metu įstaigoje atliekamas vidaus medicininis auditas“, – tvirtino pašnekovė.

Paklausus, ar pasitaikė atvejų, kuomet medikas buvo vartojęs alkoholio, atstovė atsakė, kad duomenų apie darbo vietoje neblaivius medikus nėra užfiksuota.

Pagal įstaigoje nustatytą tvarką, gavus pranešimą dėl galimai neblaivaus darbuotojo, atliekama darbuotojų nušalinimo nuo darbo dėl neblaivumo (girtumo) ar apsvaigimo nuo psichiką veikiančių medžiagų procedūra.

2022 m. įstaiga gavo vieną skundą dėl suteiktų asmens sveikatos priežiūros paslaugų kokybės vertinimo, kuris buvo nepagrįstas. 2023 m. registruoti trys skundai, iš kurių du nepagrįsti, vienas šiuo metu nagrinėjamas.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.