Jurbarkiškis pusvalandį vaikėsi ir policijai įdavė girtą vairuotoją

Noriu pranešti apie nutikimą Jurbarko mieste. Sausio 25-osios vakare po krepšinio, tikslaus laiko negaliu pasakyti, mano draugas Irmantas po krepšinio kartu su draugais važinėdami Jurbarko mieste pastebėjo girtą vairuotoją. Pagal pasakojimą, prisikabino prie jo ir kitų jaunuolių kažkokie girti vyrai, tad jie sėdo į mašiną ir nuvažiavo...

Didžiuojuosi savo draugui: dėl girto vairuotojo į policiją jis skambino gal 3 kartus, o pats su draugais jį sekė gal 30 minučių.<br>V. Balkūno asociatyvi nuotr.
Didžiuojuosi savo draugui: dėl girto vairuotojo į policiją jis skambino gal 3 kartus, o pats su draugais jį sekė gal 30 minučių.<br>V. Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Marukas A.

Jan 28, 2013, 5:18 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 2:37 AM

Tada mano draugas Irmantas, su kuriuo kartu buvo Tauragės kelių policininkas Jakštas ir policijos mokykloje besimokantis studentas Toleikis, (dėl pavardžių galiu klysti) nieko nelaukdami paskambino policijai ir sekė tuos girtus asmenis Jurbarko mieste.

Dėl girto vairuotojo į policiją skambino gal 3 kartus, o patys sekė gal 30 minučių. Bet policijai reaguoti nesisekė, nes ta mašina, prasilenkusi su policijos ekipažu, padidinusi greitį paspruko. Irmantas pasakojo, kad policijos ekipažas pametė iš akiračio tą girtą vairuotoją, o jie pamatę, kad policijos pareigūnams sustabdyti nepavyks, patys sustabdė minėtą automobilį ir sulaikė girtą vairuotoją, o policija atvažiavo tik po kelių minučių.

Noriu padėkoti draugui už pilietiškumą ir paskelbti šia naujieną plačiai, nes jeigu ne jis ir jo bičiuliai, nežinia kas galėjo atsitikti.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.