Pričiupo! „Google Street View“ nuotraukos iš Lietuvos, kurios privers teisintis ir raudonuoti

Lietuvos interneto erdvė jau mirga nuotraukomis iš šiandien mūsų šalyje pristatytos programos „Google Street View“. Socialiniuose tinkluose dalijamasi šios programos atradimais – ką „Google“ kameros nufotografavo prie jūsų namų, darbo? O gal užfiksavo jus pačius?

Sodo darbai.
Sodo darbai.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 1, 2013, 8:50 AM, atnaujinta Mar 12, 2018, 8:01 PM

Nors „Google“ užtikrino, kad visi nuotraukose matomi asmenys bus užtušuotais veidais, taip pat nesimatys ir automobilių registracijos numerių, kuriozų ir gėdingų situacijų išvengti nepavyks.

Internautai socialiniuose tinkluose jau dalijasi juokingais atradimais. Antai „Google“ kameros užfiksavo į griovį įvirtusį raudoną automobilį, o šalia jo – jaunuolį su „bambaliu“ alaus. Tokia nuotrauka su „Bendraukime“ pasidalijo skaitytojas Karolis.

Gabijos gatvėje, Vilniuje, keli vyrai balkone laiko daiktą, panašų į ginklą. Tiesa, kai kurie internautai svarsto, kad čia grąžtas.

O ką įdomaus ir juokingo naršydami „Google Street View“ radote jūs? Pasidalinkite savo atradimu – nuotrauką ar nuorodą siųskite bendraukime@lrytas.lt.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.