Iššūkis: gaminti skaniai ir linksmai iš to, ką randi šaldytuve

Gaminti skaniai ir linksmai iš to, ką randi šaldytuve. Tokią misiją turi pašėlusiai linksma „Šefo receptų“ komanda, kurios kūrybinius eksperimentus kiekvieną ketvirtadienį galės stebėti lrytas.lt žiūrovai ir skaitytojai.

Linksmieji šefai Tadas ir Gytis lankėsi studentiškame Alberto (dešinėje) būste ir gamino troškinį iš to, ką rado jo šaldytuve.
Linksmieji šefai Tadas ir Gytis lankėsi studentiškame Alberto (dešinėje) būste ir gamino troškinį iš to, ką rado jo šaldytuve.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-02-22 09:39, atnaujinta 2018-03-11 08:20

Linksmieji šefai Tadas ir Gytis kiekvieną savaitę belsis į lietuvių namų duris ir kartu su namų šeimininkais gamins patiekalus iš to, ką ras jų šaldytuve.

„Po ilgos dienos nebesinori vaikščioti po prekybos centrus, ieškant, ką pasigaminti namie. Tad viliamės, jog mūsų iniciatyva ne tik pralinksmins mūsų žiūrovus, tačiau taip pat suteiks įkvėpimo gaminant sriubą iš kirvio“, – sako projekto vadovas Jokūbas Laukaitis.

Norite, kad „Šefo receptų“ komanda apsilankytų pas jus ir patikrintų, ką galima pagaminti iš to, ką turite savo šaldytuve? Spauskite čia, užpildykite anketą ir laukite jų skambučio.

O šiandien kviečiame į studentišką Alberto būstą, kuriame „Šefo receptų“ vyrukai žongliruos kiaušiniais ir gamins troškinį.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.