Besirenkančius profesiją vaišino virėjų iškeptomis bandelėmis

Ketvirtadienį Plungės technologijų ir verslo mokykloje vyko atvirų durų diena. Atvykę mokiniai ir jų tėveliai turėjo galimybę susipažinti su mokykloje rengiamomis specialybėmis, mokyklos gyvenimo akimirkomis, detaliau susipažinti su dominančia specialybe.

Plungės technologijų ir verslo mokykloje vyko atvirų durų diena.<br>E. Vaškelevičius
Plungės technologijų ir verslo mokykloje vyko atvirų durų diena.<br>E. Vaškelevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-05-10 17:23, atnaujinta 2018-03-06 22:49

Įžengus į mokyklą būsimuosius mokinius ir jų tėvelius pasitiko mokyklos mokiniai ir palydėjo į aktų salę. Visus atvykusius į atvirų durų dieną, pasveikino mokyklos direktorius Audrius Misiūnas ir direktoriaus pavaduotoja ugdymui Regina Akavickienė, po gražių sveikinimų ir svarbios informacijos būsimuosius mokyklos mokinius neformaliojo švietimo organizatorius Egidijus Vaškelevičius pakvietė į mokyklos kiemelį, kur visu laukė „profesijų alėja“.

Smaikščiai ir įdomiai būsimieji mokyklos mokiniai susipažino su siūlomomis specialybėmis, vaišinosi virėjų iškeptomis bandelėmis, dalyvavo įvairiuose konkursuose ir mėgavosi mokyklos mokinių koncertu.Svečiai begalo buvo nustebę neįprasta atvirų durų dienos renginio forma, kuri begalo visus sužavėjo, nepalikusius nei vieno abejingo. Atvirų durų dienoje dalyvavo mokiniai iš Plungės ir Telšių rajonų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.