Vienos nėščiosios istorija, arba būsimos mamytės vargai ieškant drabužių

Kiekviena būsimoji mamytė apie trečią nėštumo mėnesį, žvelgdama į spintą, užduoda sau klausimą: „Na, kaip gi man šiandien atrodyti stilingai ir gražiai, jeigu nė į vienus rūbus aš netelpu, mėgstama palaidinė neužsisega, elegantiškas sijonas tapo per daug aptemptas, o apie seksualią suknelę galima pamiršti ilgam?“

Tol, kol jus nenupirksite patogių, specialiai „nėštukėms“ skirtų kelnių, galima pabandyti senamadišką, tačiau efektyvų metodą – paprasta gumyte sujungti kelnių sagą su prasegimu.<br>123rf. asociatyvi nuotr.
Tol, kol jus nenupirksite patogių, specialiai „nėštukėms“ skirtų kelnių, galima pabandyti senamadišką, tačiau efektyvų metodą – paprasta gumyte sujungti kelnių sagą su prasegimu.<br>123rf. asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andžela

May 28, 2013, 2:39 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 4:29 AM

Žinoma, po tokių minčių nuotaikos nebėra, į darbą eiti nesinori, o ir apskritai nesinori išeiti net į lauką ir rodytis savo gražioms ir stilingoms draugėms ir kolegėms. O ypač, jeigu už lango gražus ir šiltas oras – visos merginos stilingai ir spalvotai apsirengusios, gražios ir laimingos.

Be panikos, mielosios! Variantų, kaip gražiai atrodyti, išties yra daug.

Tol, kol jus nenupirksite patogių, specialiai „nėštukėms“ skirtų kelnių, galima pabandyti senamadišką, tačiau efektyvų metodą – paprasta gumyte sujungti kelnių sagą su prasegimu. Jeigu dar neįsigijote naujų palaidinių ar paprasčiausių elegantiškų marškinių – namuose galima sėkmingai eksploatuoti vyro marškinius ir palaidines, bet, sutikite, tokios išeitys galimos tik namuose, o ir namuose kartais norisi vyrui gražiai ir stilingai atrodyti!

Tokiu svarbiu gyvenimo etapu būsimai mamytei būtinai reikia pasitikėti savimi, mylėti savo besikeičiantį kūną, stengtis mažiau nervintis ir džiaugtis kiekviena diena ir akimirka.

Apsilankymas „didelių dydžių“ parduotuvėje

Kadangi drabužių atsargos baigia išsekti (tiek „nėštukės“, tiek vyro), o ir namuose sėdėti jau įgriso – keliaujame į „didelių dydžių“ parduotuvę, esančią netoli namų.

Pradinis įspūdis sukelia dvejonių. Pasirinkimas mažas, drabužiai senamadiški, spalvos svyruoja nuo juodos iki šviesiai pilkos, o palaidinukės - lyg pižamos. Darbe ar svečiuose tokių drabužių tikrai nesinorėtų dėvėti, o ir kolegos už akių tikrai pasakys: „Nėštumas man ne prie veido.“

Pasimatavus kelias palaidines ir susigadinus nuotaiką nuspręsta – mano išeitis yra Gariūnų verslo parkas.

Vizitas į Gariūnus

Būdama vidutinės klasės atstovė ne kartą ir ne du visą verslo parką išvaikščiojau ir sau reikiamų drabužių įsigijau už priimtiną kainą, tačiau šį kartą – viskas kitaip.

Po geros valandos klajonių suprantam, kad pavargstam daug greičiau, o ypač, kai aplinkui tiek daug skubančių ir mėgstančių į mane atsitrenkti žmonių – visai nemalonu! Tikėjausi trumpo pasivaikščiojimo ir galybės tik man skirtų drabužių!

Išnaršius visą verslo parką sugebėjau surasti tik vieną prekystalį, kuriame buvo tik kelių modelių prekės (keli džinsai, kelios palaidinės ir keli sarafanai), skirtos besilaukiančioms mamytėms. Įsigijom džinsus – nebereikės gumytės raišiot, bet juk negalim su džinsai eiti į darbą!

Parduotuvė būsimai mamytei

Išsiklausinėjam draugių ir apsišarvavę kantrybe jau kitą savaitę keliaujame į parduotuves, kurios pardavinėja specialiai būsimai mamai pritaikytus drabužius.

Nuo vienos iki kitos parduotuvės kelionė ilgokai užtrunka, drabužių daug, bet mažai kas „krenta į akį“ – kelios skirtingos parduotuvės, o drabužiai tie patys. Matyt, besikeičianti nuotaika trukdo kažką gero pastebėti ir išrinkti!

Tiesa, labai nustebino gan aukštos kainos! Sunkiai įsivaizduoju, kaip vienu metu galima būtų nupirkti džinsus, palaidinę, suknelę ir dar kelis marškinėlius (juk neisi į darbą kasdien su tais pačiais marškiniais).

Įsigiję vienus vienintelius marškinius skelbiame laisvesnių drabužių modelių paiešką paprastuose parduotuvėse. Palaidinių, tunikų – išties nemažai, bet nuotaikos ir jėgų jau nebėra (vaikelis pavargo, kojos tinsta, nugara tempia). Viskas! Reikia važioti namo!

Nejau taip ir nepavyks man įsigyt stilingų ir elegantiškų drabužių, skirtų „nėštukėms“ už prieinamą kainą? Atvažiavus namo ramiai su puodeliu karšto šokolado „paguglinau“ ir radau kelias elektronines parduotuves, skirtas būsimoms mamytėms. Bandysiu ieškoti čia.

O kokia jūsų patirtis ieškant nėščiosios drabužių? Ar nėštumui pritaikote savo įprastus drabužius? Kiek paprastai išleidžiate nėščiosios drabužiams? Padiskutuokime!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.