Patarimas vyrams: ką daryti, kad jūsų moteris iš raganos taptų dama

Tie, kas sako „aš nedarau nieko dėl to, kad kažką gaučiau atgal“ – kvailys, nedarantis išvis nieko... Aš asmeniškai dėmesį rodau, kad gaučiau jo atgal. Rankas plaunu – kad jos švarios būtų.

Vyrai, kiek moteriai duosit, tiek iš jos ir gausit.<br>123rf. asociatyvi nuotr.
Vyrai, kiek moteriai duosit, tiek iš jos ir gausit.<br>123rf. asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Rūta D.

Jun 26, 2013, 3:31 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 4:33 AM

Dažnai vyrai mėgsta taip sakyt – „na, tipo, suprask – toks aš ne savanaudis, čia kažkokį š... dėl tavęs padariau, bet nesitikiu atlygio“...

Kiek darai – tiek atgal gauni. Ir jei tavo dama – susisukus nepatenkinta ragana – tai tėra tavo elgesio su ja atspindys. Nes gerai pažvelgęs, kaip ji bendrauja su kitais žmonėmis, pamatysi, kad tai vis dar ta pati linksma, miela ir patraukli mergina.

Pasakymas „ko tu tokia, juk rodžiau dėmesį – prieš savaitę kilimą išsiurbiau, o prieš 3 dienas nusiprausiau (net)“, nulio vertas, vyrai.

Reikia stengtis KASDIEN. Nes po to, kai smirdantis, tingus ar nedėmesingas suskis namie šlitinėja (būtent taip su laiku kartais atrodo) ir padaro kažką gero, pirma – mes stebime. Toliau – mes nustembame. Dar vėliau, mes susidomime. Ir tik po kurio laiko mes siunčiame signalą atgal.

Taigi – kiek duosit, tiek gausit. Kad ir kokias gerutes moterys vaidintų, jos yra savanaudės, kurios nori gauti tam, kad duotų. O jei jums pakanka, kad valgyti padaro ir numeta lėkštę kaip šuniui (gi dėmesio nerodant, laikot ją kaip augintinį, tą gaunat atgal), tai negalvokit, kad moteris nesidairys į šonus ir neieškos to, kuris elgsis dėmesingai.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.