Naujas hitas: L.Graužinienė privertė ukrainiečius skanduoti „Tu Ti Taa“

Vaizdo klipu „Tu Ti Taa“ pralinksminęs režisierius Tadas Vidmantas kol kas nepalieka ramybėje Seimo pirmininkės Loretos Graužinienės. Šį kartą jo fantaziją įkaitino plačiai nuskambėjęs politikės vizitas į Ukrainą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 27, 2013, 3:19 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 3:05 AM

„Kaip jau žinote, tapau Loretos muzikos vadybininku, pradėjom intensyviai koncertuoti. Galiu pasakyti, kad Loreta nėra reikli organizatoriams, rožių vandens viešbučio kambary neprašo.

Tačiau prašo šviežio, dar šilto pieno tiesiai iš karvutės. Labiausiai mėgsta, kai dar su puta būna. Čia ištrauka iš mūsų pirmo koncerto Ukrainoj“, – savo paskyroje šmaikštavo T.Vidmantas, pasidalijęs savo sukurtu vaizdeliu.

Antradienio vakare L.Graužinienė savo iniciatyva dalyvavo Ukrainos opozicijos mitinge Kijeve, taip esą bandydama grąžinti šalį į europinį kelią.

Šis jos vizitas, nederintas su Užsienio reikalų ministerija, supykdė Ukrainos valdžią, pasiaiškinti iškviestas Lietuvos ambasadorius.

„Tu Ti Taa“ epopėja internete prasidėjo, kai L.Graužinienė apsijuokė neištardama žodžio „Konstitucija“. Jos bandymą ištarti šį žodį T.Vidmantas pavertė muzikiniu kūriniu, kuris akimirksniu tapo interneto sensacija.

L.Graužinienės „Tu Ti Taa“ patiko net Viktorui Uspaskichui – jis šį kūrinį pavadino „geru repu“.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.