Iniciatyva: aš už žemės pardavimą užsieniečiams!

Vyriausioji rinkimų komisija ir Vyriausybė sutiko rengti referendumą prieš žemės pardavimą užsieniečiams. Tai išjudino žemės pardavimo užsieniečiams šalininkus, kurie buriasi į šiam tikslui sukurtą grupę socialiniame tinkle „Facebook“.

Buriasi žemės pardavimo užsieniečiams šalininkai.
Buriasi žemės pardavimo užsieniečiams šalininkai.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 6, 2014, 11:07 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 3:47 PM

„Nesulaukęs atsakingos visuomenės pasipriešinimo, jų (žemės pardavimo užsieniečiams priešininkų. – Red.) laimėtas referendumas sugrąžintų Lietuvą į anarchiją, taptumėme antra Ukraina, paverstumėme Lietuvą Europos Sąjungos parijais. Galiausiai, Lietuva netektų sunkiai iškovotų politinių bei ekonominių laisvių. Skaudžias socialines, ekonomines bei finansines pasekmes pajustų kiekvienas Lietuvos pilietis, kiekviena šeima Lietuvoje ir užsienyje“, – rašo žemės pardavimo užsieniečiams šalininkai.

„Referendumo šalininkai taip pat reikalauja sumažinti parašų, būtinų rengti referendumą kiekį, iki 100 tūkst. Taip atsitikus, šiuolaikinė visuomenė taptų amoralių politikierių ir lengvai manipuliuojamų gyventojų įkaitais. Rusijos vadovai trintųsi iš laimės rankas už tokią Lietuvos „mylėtojų“ dovaną.

Negalime rankų sudėję laukti aferistų stumiamo referendumo. Surinkę bent keliasdešimt tūkstančių parašų, atkreiptumėme visuomenės dėmesį, parodytumėme tikrąją save gerbiančią Lietuvą. Visi, kuriems ne vis vien, paremkite iniciatyvą „Aš už žemės pardavimą užsieniečiams. Esu už 300 000 parašų ribą. Esu už Lietuvą Europos Sąjungoje.“ Prisidėkite“, – kviečia „Facebook“ grupės „Aš už žemės pardavimą užsieniečiams!“ įkūrėjai.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.