Žinomoje parduotuvėje šiaulietė nufotografavo absurdišką klastotę

Viešojoje erdvėje ne kartą juoktasi iš gudrauti bandančių turgaus pardavėjų, ant kurių prekystalių išrikiuotos „Channel“, „Adadis“, „Nicke“ ir „Armami“ prekės. Todėl pro šiauliečių akis nepraslydo ir stilingi, tačiau akivaizdžiai neoriginalūs, sportbačiai.

 Ant bato šono mažomis raidėmis parašyta „Banlceiaga“. <br> Skaitytojo nuotr.
 Ant bato šono mažomis raidėmis parašyta „Banlceiaga“. <br> Skaitytojo nuotr.
 Pagal tokio stiliaus užrašą paprastai atpažįstami prabangos ženklo mados namų „Balenciaga“ kūriniai.<br> Lrytas.lt nuotr. koliažas.
 Pagal tokio stiliaus užrašą paprastai atpažįstami prabangos ženklo mados namų „Balenciaga“ kūriniai.<br> Lrytas.lt nuotr. koliažas.
Originalūs „Balenciaga“ sportbačiai kainuoja 745 eurus.<br>„Balenciaga“ mados namų nuotr.
Originalūs „Balenciaga“ sportbačiai kainuoja 745 eurus.<br>„Balenciaga“ mados namų nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2019-12-12 11:34, atnaujinta 2019-12-12 16:37

Į „Bendraukime“ redakciją skaitytojas Paulius kreipėsi dėl batų, kuriuos pastebėjo jo draugė.

„Mane sudomino garsioje Šiauliuose esančioje batų parduotuvėje (redakcijai pavadinimas žinomas. – Red.) parduodamos prekės. Konkrečiai – šie batai. Ar gali parduotuvė oficialiai prekiauti neoriginalia prekinių ženklų produkcija – padirbiniais ir klastotėmis?

Tiesiog gavau šią nuotrauką, kurią atsiuntė draugė. Būtų malonu, jei pasidomėtumėte. Tikriausiai tas pats prekių asortimentas išdėliotas ir kitų miestų šio tinklo parduotuvėse?“ – klausė Paulius.

Vyras pridėjo ir minėtąją batų nuotrauką. Joje – sportinio stiliaus batas, ant kurio šono mažomis raidėmis parašyta „Banlceiaga“. Pagal tokio stiliaus užrašą paprastai atpažįstami prabangos ženklo mados namų „Balenciaga“ kūriniai. Skirtumas tas, kad šie yra kurti žymių dizainerių. Be to, kainuoja apie 800 eurų.

Parduotuvės atstovės teigimu, tai – klaida, kuri kaipmat buvo ištaisyta.

„Gavusi pranešimą administracija patikrino informaciją ir nustatė, kad nuotraukoje užfiksuotas batų modelis į prekybą pateko per klaidą. Į vieną iš produkcijos užsakymų galimai per klaidą pateko keli avalynės vienetai, kurie nebuvo užsakyti ir neturėjo patekti į prekybą.

Dėl darbuotojų neapdairumo, nurodytas batų modelis pateko į parduotuvės lentyną. Nurodyto modelio batų prekyba po informacijos gavimo ir patikrinimo buvo nedelsiant sustabdyta, šiuo metu nėra ir nebebus vykdoma“, – patikino atstovė ir dėkojo skaitytojams už suteiktą informaciją.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.