Neslėpė džiaugsmo rekordiškai šiltomis žiemos dienomis: „Taip smagu“

Lietuvos hidrometeorologijos tarnyba skelbia, kad taip šilta dar nebuvo. Preliminariais duomenimis, per pirmąsias 2023-iųjų metų pirmas dienas buvo pasiekti net 3 rekordai.

Žiema.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Žiema.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Modestas Pariauka, jp.lt

2023-01-04 19:14

Naujienų portalo JP kalbinti panevėžiečiai pasidalino nuomonėmis, ką mano apie tokią didelę šilumą žiemos laikotarpiu.

Panevėžietė Liucija:

Mane labai veikia tokia staigi šilumos kaita. Kadangi man yra 80 metų, kiekvienas temperatūros poveikis mane keičia skirtingai: kai šiluma krenta – pasidaro labai negera, o, kai temperatūros stulpelis pakyla – ramiau galiu miegoti ir širdis nebestreikuoja. Tačiau man šiluma žiemos laikotarpiu labai naudinga, nes turiu galimybę išeiti pasivaikščioti.

Panevėžietė Regina:

Taip gera žinoti ir jausti staigų temperatūros kylimą žiemos laikotarpiu. Norėčiau, jog visada būtų toks metų sezonas tik su teigiama temperatūra, nes kartais atsibosta rengtis storais rūbais. Taip smagu, kai turime suteiktą galimybę bent šiek tiek paprasčiau apsirengti ir išeiti į miestą.

Panevėžietė Gražina:

Atsikėlusi vieną rytą ir pažvelgusi pro langą, likau nustebinta – pamačiau šviečiančią saulę, ištirpusį sniegą ir pajutau gaivų orą, be jokio žvarbaus vėjo. Niekada nesitikėjau tokios temperatūros Lietuvoje žiemos laikotarpiu, bet taip smagu, kai vairavimui kelyje nėra jokių iššūkių.

Panevėžietis Andrius:

Visiškai nesitikėjau tokio netikėto temperatūros pokyčio žiemos laikotarpiu. Dabar turiu daugiau laiko išeiti su vaikais pasivaikščioti. Šilta žiema, manyčiau, tenkina daugelį Panevėžio gyventojų, kurie nemėgsta sniego ar tos pačios žiemos.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.