Geriausio 2013 metų aktoriaus namų puošmena - ąžuolų alėja

Geriausiu aktoriumi šiemet išrinktas ir „Oskaru“ už pagrindinį vaidmenį filme „Dalaso klubas“ apdovanotas Matthew McConaughey dirba Kalifornijoje, tačiau gyvena Teksase. Aktoriui ši valstija svarbi – jis yra kilęs iš Teksaso, čia gimęs ir nusiteikęs šioje valstijoje auginti tris savo vaikus.

M.McConaughey su žmona Camila Alves ir vaikais gyvena įspūdingame name Teksase.<br>AOP ir AP nuotr. Montažo autorius A.Lukošius.
M.McConaughey su žmona Camila Alves ir vaikais gyvena įspūdingame name Teksase.<br>AOP ir AP nuotr. Montažo autorius A.Lukošius.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 4, 2014, 4:40 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 5:40 PM

Nors M.McConaughey priklauso ir namas Malibu, pasak artimo šeimos bičiulio, aktorius nori, kad jo šeima daugiau laiko praleistų Teksase, o vaikai turėtų tokią pat vaikystę, kokią turėjo ir jis.

Teksase, Ostino priemestyje, aktorius drauge su žmona brazilių modeliu ir dizainere Camila Alves McConaughey neseniai įsigijo įspūdingą vilą, už kurią paklojo 5,5 milijono JAV dolerių (apie 15 mln litų).

Daugiau nei 3 tūkst. kv. metrų ploto namas, kuriame gyvena McConaughey šeima, buvo pastatytas 1997 metais, netoli Ostino ežero. Jis stovi 3,6 hektarų ploto sklypo viduryje.

Vila buvo suprojektuota, imituojant žinomo architekto Addisono Cairnso Miznerio stilių.

Erdviame name yra septyni miegamieji, aštuoni vonios kambariai, milžiniška svetainė su židiniu, valgomasis, darbo kambarys, keletas verandų ir biuras. Taip pat čia įrengta moderni virtuvė bei SPA.

Vilos interjeras yra teksasietiško stiliaus. Čia gausu medinių detalių, marmurinių stalviršių. Visi kambariai apstatyti brangiais senoviškais baldais.

Namo grindys išklotos smėlio spalvos plytelėmis ir šviesą atspindinčiomis medinėmis lentomis. Pro langus atsiveria įspūdingi vaizdai į upę.

Visus tris namo aukštus jungia liftas bei spiraliniai laiptai.

Erdvė aplink namą buvo suprojektuota taip, kad būtų visiškai išnaudotas milžiniškas plotas. Namo teritorijoje yra keltas vijokliais apaugusių vidaus kiemelių bei fontanėlių, suteikiančių išorei labai estetišką vaizdą.

Į vadinamojo „ispaniškojo Viduržemio“ stiliaus teritoriją veda ilgas ąžuolais apsodintas įvažiavimas, užsibaigiantis dvejomis žiedinėmis aikštelėmis mašinoms.

Kieme stovi garažas, kuriame vienu metu galėtų tilpti mažiausiai keturios didelės mašinos. Taip pat čia pastatyti septyni elingai vandens transporto priemonėms.

M.McConaughey – ne vienintelė įžymybė, gyvenanti greta Ostino. Vos už keleto kvartalų namą turi ir žymi dainininkė Barbra Streisand.

Patiko straipsnis? Spauskite "Like" ir pasidalinkite su draugais!

Parengė Giedrė Balčiūtė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.