„EXPO 2015“ mados ambasodorius – Giorgio Armani

Savaitgalį Milane prasidėjusioje pasaulinėje parodoje „EXPO 2015“ Giorgio Armani buvo pristatytas kaip specialusis mados ambasadorius.

Naujas G.Armani projektas „Armani/Silos“.<br>ViDa Press nuotr.
Naujas G.Armani projektas „Armani/Silos“.<br>ViDa Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 4, 2015, 11:47 AM, atnaujinta Jan 5, 2018, 1:49 AM

„Netikėtai 40-asis mano vardo mados namų jubiliejus sutapo su tokiu išskirtiniu renginiu – „EXPO  2015“. Tai mane labai pradžiugino ir įkvėpė, todėl nutariau šventę pažymėti pristatydamas savo projektą  “Armani/Silos“ . Tai nauja, įspūdinga parodų erdvė, kuri parodos atidarymo dieną pradėjo veikti Milane, Via Bergognone 40.

Seniau šis pastatas buvo didelės tarptautinės kompanijos grūdų saugykla. Šiandien, po renovacijos,  keturių aukštų, maždaug 4,5 tūkst. kv.  metrų ploto erdvė virto moderniu statiniu“, – sakė G.Armani.  Ten veikiančioje prodoje eksponuojami 600 drabužių ir 200 aksesuarų iš G. Armani kolekcijų. Visi eksponatai yra suskirstyti pagal temas.  Be parodos,  “Armani/Silos“ taip pat veikia skaitmeninis archyvas tyrėjams ir visiems norintiems daugiau sužinoti apie G. Armani darbus bei kūrybą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.