Kas Holivude gyvena gražiausiai? Aktorės M.Kunis namai

Pirmagimės besilaukianti Holivudo aktorė Mila Kunis taria sudie paskutinėms savo viengungiško gyvenimo detalėms. Kartu su mylimuoju Ashtonu Kutcheriu šeimą kurianti garsenybė parduoda prabanga tviskantį namą prestižiniame Holivudo kalvų rajone, rašo žurnalas "Stilius".

Daugiau nei 460 kvadratinių metrų name yra 5 miegamieji, 5 vonios kambariai, pavydėtino dydžio drabužinė ir erdvi svetainė, kurią nuo milžiniškos terasos teskiria varstomosios stiklinės durys.<br>AOP nuotr.
Daugiau nei 460 kvadratinių metrų name yra 5 miegamieji, 5 vonios kambariai, pavydėtino dydžio drabužinė ir erdvi svetainė, kurią nuo milžiniškos terasos teskiria varstomosios stiklinės durys.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 12, 2014, 2:27 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 4:16 PM

Viduržemio jūros regiono stiliumi dekoruoti M.Kunis namai, kuriuose aktorė apsigyveno dar 2008-aisiais, parduodami už solidžią sumą – beveik 4 mln. JAV dolerių (daugiau nei 10 mln. litų).

Daugiau nei 460 kvadratinių metrų name yra 5 miegamieji, 5 vonios kambariai, pavydėtino dydžio drabužinė ir erdvi svetainė, kurią nuo milžiniškos terasos teskiria varstomosios stiklinės durys. Name taip pat yra moderni virtuvė su valgomuoju, kur vienu metu gali pietauti 10 svečių, ir specialus kambarys, įrengtas kaip kino salė.

Be to, namams jaukumo ir šilumos suteikia didžiulis židinys, o elegancijos ir prabangos – medinės grindys bei aukštos lubos.

Lauke būsimasis namo šeimininkas galės mėgautis baseino ir sūkurinės vonios teikiamais malonumais, o netikėtai atvykusius svečius palepinti užkandžiais ir kokteiliais specialiai tam įrengtoje baro zonoje.

Savo viengungiškame lizdelyje M.Kunis pastaruoju metu buvo itin reta viešnia, mat dar tik pradėjusi draugauti su A.Kutcheriu laiką leisdavo jo viloje. Paskelbusi apie sužadėtuves ir nėštumą pora įsigijo bendrus 10 mln. JAV dolerių (daugiau nei 25 mln. litų) kainavusius namus Beverli Hilse.

Teigiama, kad M.Kunis ir A.Kutcherio pirmagimė pasaulį išvys spalio mėnesį, tačiau užsienio žiniasklaidoje netyla kalbos, kad šeimos pagausėjimo pora gali sulaukti ir rugsėjį. Visai neseniai 30-metė aktorė prisipažino be galo laukianti savo vestuvių, kurios, kaip tikinama, vyks kitų metų liepos mėnesį.

„Niekada nenorėjau ištekėti. Nuo 12 metų sakiau savo tėvams, kad prie altoriaus jie manęs niekuomet neišvys. Tačiau dabar viskas pasikeitė – aš radau savo gyvenimo meilę“, – kiek daugiau nei prieš mėnesį žurnalui „W“ teigė aktorė.

Per interviu M.Kunis tikino vertinanti privatumą ir vestuves rengsianti be triukšmo: „Dabar mano teorija dėl vestuvių yra tokia: „Nieko nekviesk. Padaryk tai privačiai ir slapta.“ Mano tėvams tai tinka. Jie tiesiog džiaugiasi, kad aš pasakiau „taip“.“

Atvirame interviu būsimoji mamytė taip pat prisipažino, kad ją prie A.Kutcherio traukė nuo pat pirmos akimirkos, kai jį išvydo. „Mes visi turime meilių iš kino pasaulio. Aš išteku už savosios“, – sakė ji.

Parengė Kristina Solomnikova

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.