Puikūs vaizdai ir įžymūs kaimynai - už 33 tūkst. litų kas mėnesį

Šiandien Niujorke galima išsinuomoti prabangų penthauzą, kuris priklauso aktorei Kirsten Dunst.

Fantastiški vaizdai pro langus ir garsūs kaimynai - nekilnojamojo turto agentai tai įvardija kaip pagrindinius šio penthauzo privalumus.<br>"Douglas Elliman Real Estate" nuotr.
Fantastiški vaizdai pro langus ir garsūs kaimynai - nekilnojamojo turto agentai tai įvardija kaip pagrindinius šio penthauzo privalumus.<br>"Douglas Elliman Real Estate" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 22, 2014, 12:56 PM, atnaujinta Jan 30, 2018, 3:30 AM

Tie, kurie išsinuomos šį būstą, galės džiaugtis ne tik nuostabiais vaizdais, atsiveriančiais pro viršutiniame loftų pastato aukšte esančius langus, bet ir garsiais kaimynais. Namas, kuriame išnuomojamas aktorės būstas, Niujorke yra bene populiariausias tarp įžymybių.

Aktorės K.Dunst, pažįstamos iš tokių filmų, kaip

Filmų „Interviu su vampyru“, „Žmogus-voras“ ar „Melancholija“ žvaigždės būstas yra stilingame Soho rajone. Už šio dviejų miegamųjų būsto mėnesio nuomą prašoma 12 tūkst. 500 JAV dolerių (33 515 litų). Ieškomi tokie nuomininkai, kurie penthauzą išsinuomotų mažiausiai metams.

Nekilnojamojo turto agentūros „Douglas Elliman Real Estate“ interneto puslapyje teigiama, kad šis būstas yra vieno žinomiausių Soho loftų pastate.

Aktorės namai - tai miegamasis, vonios kambarys bei vienas atskiras tualetas. Čia yra bendra bibliotekos bei svetainės erdvė, iš kurios galima patekti į atviro išplanavimo didžiulę gyvenamąją erdvę, kurioje įrengta virtuvė, valgomasis ir gyvenamasis kambariai.

Penthauze yra daug į skirtingas pasaulio puses orientuotų langų, tad čia tikrai nepritrūks dienos šviesos. Pro kai kuriuos didžiulius arkos formos langus atsiveria kvapą gniaužiantys vaizdai į Hadsono upę.

Kaip rašo interneto dienraštis nydailynews.com, šį būstą aktorė įsigijo 2007 metais už 3,09 mln. JAV dolerių (8,04 mln. litų). Teigiama, kad aktorė būstą Niujorke nusipirko, norėdama pailsėti nuo Los Andželo.

Tame pačiame name būstus turi ir daugiau įžymybių, tokių, kaip roko grupės R.E.M. lyderis Michaelas Stipe'as, aktorius Casey Affleckas ir režisierius Gusas van Santas.

Daugiau interjerų - mūsų "Facebook" paskyroje. 

Parengė Giedrė Balčiūtė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.