Po vestuvių G.Clooney pribloškė ir savo žmoną, ir visuomenę

Neabejotinai populiariausia šių dienų pramogų pasaulio pora tapę George’as (53 m.) ir Amal Clooney (36 m.) visuomenę nustebino ne tik ištaigingomis, net 10 mln. eurų kainavusiomis vestuvėmis, bet ir karališka tuoktuvių dovana, kuria Holivudo aktorius nustebino savo mylimąją.

Nėra tiksliai žinoma, už kokią sumą G.Clooney įsigijo XVII amžiaus dvarą Berkšyro grafystėje, tačiau sklinda kalbos, kad jo kaina siekia ne mažiau nei 10 mln. JAV dolerių.<br>AOP nuotr.
Nėra tiksliai žinoma, už kokią sumą G.Clooney įsigijo XVII amžiaus dvarą Berkšyro grafystėje, tačiau sklinda kalbos, kad jo kaina siekia ne mažiau nei 10 mln. JAV dolerių.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Dec 30, 2014, 11:02 AM, atnaujinta Jan 17, 2018, 10:33 PM

Netrukus po vestuvių ceremonijos viena įtakingiausių pasaulio porų persikėlė į savo naujus namus – žydinčių sodų apsuptą XVII amžiaus dvarą Berkšyro grafystėje (Jungtinė Karalystė).

60 kilometrų nuo Londono nutolęs ir privačioje saloje esantis dvaras yra puikiai paslėptas nuo smalsių visuomenės akių – pasiekti jį galima tik vandens transportu arba tiltu, kuris yra akylai saugomas kiaurą parą.

Net devyni prašmatnūs miegamieji, aštuoni marmuru grįsti vonios kambariai, moderni virtuvė su ketaus krosnimi ir didžiulis valgomasis, kuriame vienu metu gali vakarieniauti net 20 svečių – niekas nepaneigtų, kad rugsėjo pabaigoje susituokusi pora gyvena ne ką prasčiau nei įtakingieji Kembridžo kunigaikščiai.

Be to, name yra ir atskiras kambarėlis jaukiems pusryčiams, Senuoju Pasauliu dvelkianti biblioteka, sporto salė ir atsipalaiduoti po sunkių darbų skirta garinė pirtis. Ką jau kalbėti apie erdvią drabužinę, kurioje telpa visos kone per plauką stilingiausia Jungtinės Karalystės moterimi netapusios Amal suknelės.

Nuostabią Temzės upės salą su nedidele prieplauka ir elingu laivams laikyti G.Clooney perpirko iš bankininko Omaro Bayoumi. Privati teritorija turtuoliui priklausė nuo 1990 metų. Nuo šiol naujųjų dvaro savininkų kaimynai bus grupės „Led Zeppelin“ gitaristas Jimmy Page’as ir įžymus iliuzionistas Uri Gelleris. Tikima, kad naujame poros meilės lizdelyje dažnai lankysis įžymūs bičiuliai – jų patogumui saloje yra atskiras kotedžas.

Parengė Kristina Solomnikova

Sekite mus „Facebook!“ 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.