Turtingoji paveldėtoja parduoda savo 280 kv. m būstą

Prabangių viešbučių tinklo paveldėtoja Paris Hilton (37 m.) parduoda Holivudo kalvose įrengtą būstą, kuriame nuo 2003 m. gyveno ketverius metus. Norintys gyventi šiuose namuose turėtų pakloti 4,2 mln. eurų.

Scanpix, The Agency
Scanpix, The Agency
Paris Hilton, įrengdama šiuos namus, pasikvietė visą komandą dekoratorių.
Paris Hilton, įrengdama šiuos namus, pasikvietė visą komandą dekoratorių.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

2019-02-07 12:52

Modelio karjerą moteris pradėjo dabartiniam JAV prezidentui Donaldui Trumpui priklausančioje modelių agentūroje. Jos įvaizdis, šeimos ryšiai ir pasirinktas gyvenimo būdas padėjo atkreipti žiniasklaidos dėmesį ir atsidurti žurnalų puslapiuose.

„Vakarėlių mergaitės“ įvaizdis yra klaidingas – P.Hilton galėtų būti vadinama darbiniu arkliu, kai kalba pasisuka apie savo vardo prekės ženklų kūrimą ir pristatymą. Negana to, moteris yra išleidusi savo kvepalus, atidariusi aksesuarų parduotuvių, vaidinusi televizijos projektuose ir filmuose, parašiusi bestseleriu tapusią knygą „Paveldėtojos išpažintis“ (angl. „Confessions of an Heiress“), įrašiusi albumų ir surengusi daugybę DJ pasirodymų.

Nuo bulvariniuose žurnaluose šmėžuojančios mergaitės iki sėkmės lydimos verslininkės – P.Hilton istorija galėtų vadintis „nuo turtingos iki dar turtingesnės per savo pačios sunkų darbą“.

Kai buvęs mylimasis pokerio žaidėjas Rickas Salomonas paviešino sekso įrašą, P.Hilton buvo sugniuždyta, bet savęs ilgai negailėjo – su drauge Nicole Richie (37 m.) pradėjo kurti ir vaidinti realybės šou „The Simple Life“, kurį „Fox“ televizija transliavo penkis sezonus. Daugelis epizodų buvo nufilmuoti ant Holivudo kalvų išdygusiame būste, kurį Paris vadino namais.

Šiuo gyvenimo laikotarpiu moteris daugiausia laiko praleidžia Ibisoje arba šalyse, į kurias keliauja reklamuoti savo prekės ženklus arba atlikti DJ pasirodymų.

1926 metais pastatyto trijų dalių namo erdvė – kiek daugiau nei 280 kvadratinių metrų.

Ispaniško stiliaus būste įrengti keturi miegamieji ir tiek pat vonios kambarių.

Iš valgomojo ir poilsiui skirtos erdvės galima patekti į kiemą su veja ar erdvią terasą. Rytus galima pradėti plaukiojant baseine ar mėgaujantis SPA malonumais, o vakarus – jaukiai prie židinio.

Senojo Holivudo stiliaus prabangą primena tamsios medinės grindys, medinės lubos, įspūdingos žvakidės, kurių įprastai gausu įžymybių namais vadinamuose nekilnojamojo turto objektuose Kalifornijoje. Name taip pat rasite žaidimų kambarį su biliardo stalu, jaukų darbo kambarį.

P.Hilton, įrengdama šiuos namus, pasikvietė visą komandą dekoratorių, kurie turėjo turtingosios paveldėtojos namus paversti vertais šio vardo.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.