Pirkėjai dairosi butų iš brėžinių

Nekilnojamojo turto plėtros bendrovė „Hanner“ per pirmuosius tris šių metų mėnesius Lietuvoje pardavė 117 butų. Palyginti su atitinkamu laikotarpiu 2013 metais, pardavimai augo keturis kartus. 

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 8, 2014, 11:51 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 7:35 PM

„Kelis kartus gerėjusius rezultatus lėmė padidėjęs pirkėjų aktyvumas ir tai, kad mūsų įmonės butų pasiūla šiemet yra kur kas didesnė nei praėjusiais metais“, – teigia „Hanner“ pardavimų vadovė Gintarė Avulytė.

G.Avulytė pastebi įsitvirtinančią naują tendenciją – būsto pirkėjai labiausiai domisi naujais projektais arba butais, kurie tik pradedami statyti ir pradedami pardavinėti: „Jei anksčiau, po krizės, žmonės buvo labiau linkę sulaukti statybų pabaigos ir tik tuomet pirkti, dabar grįžta tendencija pirkti tuomet, kai yra didžiausias pasirinkimas – tik paskelbus pardavimų pradžią.“

Iš „Hanner“ siūlomų projektų gyventojai aktyviausiai šiemet domėjosi ekonominės klasės būstais „Bajorų kalvų“ gyvenvietėje, kurioje per I ketvirtį parduota 80 butų. Vidutinės klasės butais gyvenvietėje „Žvėryno namai“, kurie statomi centrinėje Vilniaus miesto dalyje, susidomėjimas taip pat buvo gana didelis – čia parduoti 33 butai. Prabangaus segmento būstų „Verkių slėnio“ gyvenvietėje per šį laikotarpį parduoti 4 butai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.