T. Cruise'as už savo slėptuvę tikisi protu nesuvokiamos sumos

Ieškote prabangaus namo gamtos prieglobstyje? Pavargote nuo akylai jus stebinčių visuomenės akių? Pašėlęs miesto ritmas varo į neviltį? Holivudo aktorius Tomas Cruise’as (52 m.) mielai jums padės. Jis suteiks galimybę persikelti į kalnuotą Teljuraido priemiestį Kolorado valstijoje – tikrą gaivaus oro gurkšnį.

Galimybė gyventi gamtos apsuptyje kainuoja protu sunkiai suvokiamą sumą.<br>AOP nuotr.
Galimybė gyventi gamtos apsuptyje kainuoja protu sunkiai suvokiamą sumą.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Nov 25, 2014, 4:20 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 3:52 PM

Tiesa, mažytė smulkmena – tam prireiks 59 mln. JAV dolerių (daugiau nei 162 mln. litų), mat būtent tokia suma yra įvertintos moterų numylėtinio valdos.

Įspūdingą 120 hektarų ploto teritoriją miško apsuptyje Holivudo aktorius įsigijo kone prieš du dešimtmečius. Atokiame, nuo visuomenės akių skrupulingai slėptame kalnų namelyje T.Cruise’as ir jo tuometė žmona aktorė Nicole Kidman galėjo mėgautis ramybe ir taip trokštamu privatumu.

Nenuostabu, kad ši tvirtovė tapo tikru išsigelbėjimu paaiškėjus apie trečiosios T.Cruise’o žmonos aktorės Katie Holmes nėštumą. Dukros Suri įžymybės susilaukė 2006-ųjų balandį ir, siekdami apsaugoti mažylę nuo perdėto žiniasklaidos dėmesio, visą vasarą praleido Teljuraido priemiestyje esančiose valdose. Čia pat buvo surengta ir žymioji „Vanity Fair“ fotosesija, kurios metu pasaulis išvydo džiaugsmo kupiną porą su pirmagime ant rankų.

Tiesa, po skyrybų pasidalijus turtus valdos atiteko T.Cruise’ui.

Didžiuliame beveik 1000 kvadratinių metrų mediniame name su dievišku kalnų peizažu pro langus – keturi miegamieji, šeši vonios kambariai, erdvi biblioteka ir specialiai įrengtas vaikų žaidimų kambarys.

O kur dar sporto salė, be kurios neišsiverčia nė viena Holivudo žvaigždė. Jaukumo šaltais žiemos vakarais namui suteikia ir didžiulis židinys prabanga tviskančioje svetainėje.

Pramogų čia visa galybė. T.Cruise’o valdose yra speciali aikštelė, kurioje galima žaisti ne tik tenisą ir krepšinį. Moderni aikštelė taip pat pritaikyta ir ledo rituliui. Rytiniam bėgimui ar romantiškam pasivaikščiojimui puikiai tinka vienas iš daugybės valdose esančių takų, vedančių kvapą gniaužiančių kalnų link.

Netikėtai užsukę artimieji ar draugai gali apsigyventi erdviame daugiau nei 100 kvadratinių metrų svečių namelyje. Vietos pakanka visiems, mat jame yra net trys miegamieji ir trys vonios kambariai.

Valdose, nuo kurių vos 15 minučių kelio iki slidininkų pamėgto Teljuraido miestelio, puiki galimybė mėgautis gamtos grožiu ir modernia prabanga vienu metu.

Tačiau T.Cruise’as čia – itin retas svečias, mat įtemptas darbo grafikas neleidžia atsikvėpti, tad šiek tiek apleistą, bet vis dar nuostabaus grožio namą jis pasiryžo perduoti rūpestingesniam šeimininkui.

Parengė Kristina Solomnikova

Daugiau apie parduodamus  namus - mūsų "Facebook"! 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.