Ištikimas savo namams, bet tik ne moterims

Gerai žinomam amerikiečių aktoriui Jakui Gyllenhaalti paprastai nepavyksta išvengti viešumo dėl trumpų romanų su garsiausiomis Holivudo aktorėmis, tačiau kai tik kalba pasisuka apie jo namus - jis tampa ištikimas.

Be abejo, pagrindinis namų akcentas – didžiulis kiemas su atsiveriančiu kraštovaizdžiu, kuriame stovi vintažinis baseinas ir mažytis kotedžas.<br>realtor.com nuotr.
Be abejo, pagrindinis namų akcentas – didžiulis kiemas su atsiveriančiu kraštovaizdžiu, kuriame stovi vintažinis baseinas ir mažytis kotedžas.<br>realtor.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 3, 2014, 10:23 AM, atnaujinta Jan 20, 2018, 2:18 AM

33 metų aktorius, dešimtmetį gyvenęs savo apartamentuose Holivudo kalvose, galutinai uždarė šių namų duris. Nekyla abejonių, jog palikti savo šį būstą žvaigždei bus sunku, bet - kaip teigia „LA Times“, daugiau nei 3 mln. JAV dolerių ( per 9 mln. litų) gauti pardavus šį būstą, greičiausiai padės jam susitaikyti su praradimu.

Tiesa, pat J.Gyllenhaalti namas yra gana neįprastas – vienaukštis statinys, užimantis beveik hektarą aptvertos teritorijos, yra tolėliau nuo holivudinio bruzdesio.

Nedidelis, trijų miegamųjų ir pustrečio vonios kambario namas yra pastatytas 1948 metais, o pro jo langus atsiveria visas Los Andželas su stulbinančiais panoraminiais vaizdais į kalvas.

Filmo „Nightcrawler“ žvaigždė 2005-aisiais įsigijo šį namą už beveik 7 mln litų, tačiau atsisakė raginimų plėtoti šį būstą į didesnę nuosavybę.

Būsto viduje nėra daugybės modernių patogumų, taip mėgstamų įžymybių. Tiesa, virtuvė ten išskirtinė - su visais būtiniausiais nerūdijančio plieno prietaisais, kurie nepadarytų gėdos geriausiam prilygstančiais virtuvės šefui.

Be abejo, pagrindinis namų akcentas – didžiulis kiemas su atsiveriančiais vaizdais ir žalios vejos plotais. Kieme taip pat yra mažos, nuošaliau stovinčios biuro patalpos, vintažinis baseinas bei mažytis kotedžas.

Dabar J. Gyllenhaalo planuose – naujo būsto paieškos. Neseniai aktorius buvo pastebėtas žiūrinėjantis namus Rytinėje pakrantėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.