Į skandalą įklimpusio verslininko sukurto namo prabanga – stulbinanti

Šią įspūdingą vilą prabangioje Los Andželo kaimynystėje pastatė supermodelio Gigi Hadid tėvas – nekilnojamojo turto magnatas Mohamedas Hadidas. Net 3700 kv. metrų plotą užimantis būstas už 47 mln. eurų buvo parduotas dar prieš penkerius metus.

Įspūdingos vilos Los Andžele kaina – 75 mln. eurų.<br>ViDA Press nuotr.
Įspūdingos vilos Los Andžele kaina – 75 mln. eurų.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 15, 2016, 12:58 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 10:27 PM

Vis dėlto, naujieji savininkai čia taip ir neįsikėlė, tad ištaigingų namų šeimininkas M.Hadidas nusprendė likti jų nuomininku.

Nekilnojamojo turto rinkoje verslininkas yra žinomas, kaip prabangių būstų ir viešbučių statytojas. O ši vila, ko gero, vienas iš įspūdingiausių jo kūrinių.

Joje įrengta 10 miegamųjų, 15 vonios kambarių, muzikos kambarys, vyno rūsys, lauko vonia, puotų salė, talpinanti iki 25 žmonių. Čia taip pat yra marokietiško stiliaus kambarys, turkiškas hamamas, liftas, namo kieme – atskiras būstas apsauginiams, gulbių tvenkinys ir 8 rožių sodai.

Tačiau tai dar ne viskas – teritorijoje įrengta ir atskira SPA erdvė, kurioje galima rasti baseiną ir atskirą virtuvę su picų krosnimi. Šiuo metu būstas parduodamas už gerokai didesnę sumą, nei prieš penkerius metus – 75 mln. eurų.

Pastaruoju metu, M.Hadid viešumoje minimas, ne tik, kaip garsaus modelio tėvas ar verslininkas – jam gresia baudžiamoji atsakomybė dėl kito prabangaus projekto „Strada Vecchia“ vilos. Teigiama, jog šis būstas buvo pastatytas be leidimų ir pažeidžia Los Andželo pastatų saugumo reikalavimus.

Parengta pagal elledecor.com

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.