Premjeras Saulius Skvernelis – apie sprendimą, ar kelsis į Turniškes

Ministro pirmininko rezidencija Turniškėse stovi tuščia

Prieš kelis mėnesius pareigas pradėjęs eiti premjeras Saulius Skvernelis sprendimą, kur gyventi, žada paskelbti artimiausiu metu.<br>T.Bauro ir D.Umbraso nuotr.
Prieš kelis mėnesius pareigas pradėjęs eiti premjeras Saulius Skvernelis sprendimą, kur gyventi, žada paskelbti artimiausiu metu.<br>T.Bauro ir D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 18, 2017, 10:08 AM, atnaujinta Apr 9, 2017, 8:16 PM

Ministro pirmininko rezidencija Turniškėse, Vilniuje, stovi tuščia. Prieš kelis mėnesius pareigas pradėjęs eiti premjeras Saulius Skvernelis sprendimą, kur gyventi, žada paskelbti artimiausiu metu.

Rezidenciją valdanti Vyriausybės kanceliarija BNS nurodė, kad „šiuo metu ministras pirmininkas rezidencijoje negyvena ir rezidencija kitiems tikslams nenaudojama“.

Premjero atstovas spaudai Tomas Beržinskas sakė, kad ministras pirmininkas dar svarsto, ar persikelti gyventi į rezidenciją.

„Sprendimą premjeras žada priimti artimiausiu metu“, – BNS sakė T.Beržinskas.

S.Skvernelį saugo Vadovybės apsaugos departamento pareigūnai. Departamento vadovas Rymantas Mockevičius BNS teigė, jog ministro pirmininko apsaugos priemonės yra užtikrintos ir dabartiniuose premjero namuose.

Dar būdamas kandidatas į premjerus S.Skvernelis teigė, kad dėl šeimos norėtų likti savo namuose šalia Vilniaus ir nesikelti į rezidenciją Turniškėse, jei bus tokia galimybė.

S.Skvernelio vadovaujama Vyriausybė prisiekė ir pareigas pradėjo eiti gruodžio 13 dieną.

Autorius: Saulius Jakučionis

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.