Seimas pučiasi – nebesuvilioja net proga uždirbti iš nuomos

Laisvas Seimo viešbučio patalpas, iš kurių prieš pusantro mėnesio išsikraustė SEB bankas, parlamentas ketina pasilaikyti sau, rašo „Lietuvos žinios“.

 Ne vienerius metus pastate veikusio SEB mokėti nuompinigiai parlamento kanceliarijai buvo nemenka paspirtis.<br> T.Bauro nuotr.
 Ne vienerius metus pastate veikusio SEB mokėti nuompinigiai parlamento kanceliarijai buvo nemenka paspirtis.<br> T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-11-28 11:15

Ne vienerius metus pastate veikusio SEB mokėti nuompinigiai parlamento kanceliarijai buvo nemenka paspirtis. Pinigai naudoti komunalinėms paslaugoms apmokėti, įvairioms investicijoms, parlamento rūmų remontui.

Anot Seimo kanclerės Daivos Raudonienės, ieškoti naujų nuomininkų neketinama – čia galėtų įsikurti parlamento archyvas, kiti skyriai.

„Ir kai kurie Seimo nariai nori sėdėti ne su padėjėjais, o atskirai. Bet tokiems poreikiams tenkinti Seimo rūmuose kartais pritrūksta patalpų“, – sakė kanclerė. Parlamentarų padėjėjus įkurdinus kitur, anot jos, pagerėtų Seimo narių darbo sąlygos.

Seimo Ekonomikos komitete dirbančio konservatoriaus Jurgio Razmos nuomone, planai laisvose patalpose įkurdinti kanceliarijos valdininkus yra visiškai netikę. „Kiek Seimas gali pūstis? Juk jo funkcijos nesikeičia daug metų“, – stebėjosi parlamentaras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.