Į nacionalinį stadioną ves laiptai – toks sumanyms patinka miesto galvoms

Miesto meras Remigijus Šimašius tinklalaidėje „Kalba Vilnius“ sakė, kad į naują miesto stadioną Šeškinėje pėstieji iš Konstitucijos prospekto galės patekti lengviau. Nors kol kas konkrečių planų nėra, vienas pasiūlymų – nutiesti laiptus į Šeškinės kalną.

Miesto meras Remigijus Šimašius tinklalaidėje „Kalba Vilnius“ sakė, kad į naują miesto stadioną Šeškinėje pėstieji iš Konstitucijos prospekto galės patekti lengviau.<br>T.Bauro nuotr.
Miesto meras Remigijus Šimašius tinklalaidėje „Kalba Vilnius“ sakė, kad į naują miesto stadioną Šeškinėje pėstieji iš Konstitucijos prospekto galės patekti lengviau.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Aneta Kurowska, www.madeinvilnius.lt

Mar 17, 2022, 9:38 AM

„Yra įvykęs architektūrinis konkursas, šios teritorijos konkursą vykdo Vilniaus vystymo kompanija. Reikia pažymėti, kad dabar pristatomos pradinės idėjos“, – sako Mindaugas Pakalnis, Vilniaus miesto savivaldybės vyriausias architektas.

Nors laiptų tiesimas į Šeškinės kalną iš Konstitucijos prospekto kol kas tik gandai, tikėtina, kad toks projektas iš tiesų galėtų būti įgyvendintas ateityje.

Primename, kad šiuo metu miestas ruošiasi naujo stadiono statyboms. Dabar yra vykdomi senojo stadiono griovimo darbai, kurie, anot miesto vicemero, Valdo Benkunsko, vyksta pagal planą. Išvalius teritoriją ant sostinėje esančios Šeškinės kalvos, turėtų prasidėti naujo daugiafunkcinio komplekso statybos.

Daugiau informacijos apie šiuo metu vykdomus darbus galima rasti čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.