Duris atveria atnaujinta „Avia Solutions Group“ arena

„Avia Solutions Group“ arena pasirengusi priimti pirmus lankytojus po rekonstrukcijos.

Duris atveria atnaujinta „Avia Solutions Group“ arena.
Duris atveria atnaujinta „Avia Solutions Group“ arena.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 8, 2023, 8:55 AM

Atsinaujinusi arena duris atveria birželio 8 dieną, praneša portalas MadeinVilnius.lt

„Turime daug atnaujinimų, bet svarbiausi iš jų bus akustika, apšvietimas ir įvairiapusiškai pagerinta lankytojo patirtis. Diegiame akustines plokštes, individualiai konfigūruojamus LED šviestuvus, aptarnavimą pagreitinsiančius maisto ir gėrimų savitarnos aparatus, perplanuojame ir atnaujiname erdves, kuriame mobiliąją programėlę, įrenginėjame žaidimų zoną“ , – anksčiau sakė arenos vadovas Andrius Žiauberis.

Atnaujinimo metu įdiegta nemažai išmanių sprendimų, o dalis paslaugų arenoje buvo automatizuota. Arenoje bus išplėsta TV sistema, todėl lankytojai rungtynes galės stebėti net koridoriuose. Skaitmeniniai ekranai įdiegti ir tualetuose – taip lankytojai nepraleis nei vieno tritaškio.

„Kaip 2004 metais, taip ir dabar norime būti žingsniu priekyje. Siekiame tapti viena iš technologiškai pažangiausių arenų Baltijos šalyse, todėl investuojame ne tik į lankytojo, bet ir renginių organizatoriaus patirties gerinimą. Dirbame ties salės transformacijos procesų automatizavimu, pažangių sprendimų integracijomis, didiname sėdimų vietų skaičių, peržiūrime kainodarą“, – sakė arenos vadovas.

Atnaujinta arena atsidarys pripažinimo sulaukęs „Cirque du Soleil“ artistų pasirodymas. Jau dabar arena talpins 10 proc. daugiau žmonių nei prieš tai. Renginio dieną į ją galės ateiti 13,5 tūkst. žiūrovų.

Anksčiau projektiniuose pasiūlymuose buvo numatyta atnaujinti arenos fasadą, kuris turėjo pakeisti savo formą. Visgi fasadas liko nepakitęs, kodėl – neaišku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.