Kinijos zoologijos sodo meška tapo interneto sensacija: dalis įsitikinę, kad tai – žmogus su meškos kostiumu

Viename iš Kinijos zoologijos sodų – lankytojų antplūdis. Pasirodęs vaizdo įrašas, kuriame viena iš užfiksuotų malajinių meškų primena žmogų su kostiumu, sukėlė didžiulį gyventojų susidomėjimą.

Malajų meška. <br>PN/Scanpix nuotr. 
Malajų meška. <br>PN/Scanpix nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 5, 2023, 10:33 AM

Įrašas lyg virusas išplito Kinijos socialiniuose tinkluose, o nuo jo pasirodymo zoologijos sodo lankytojų skaičius išaugo 30 proc., kas reiškia, kad per dieną zoologijos sodą aplanko maždaug 20000 žmonių, praneša „The Guardian“.

Praėjusį ketvirtadienį paskelbtame vaizdo įraše matyti, kaip lokys atsistoja ant užpakalinių kojų ir ištiesia kaklą, žiūrėdamas į lankytojus, stebinčius jį iš aptvaro, o paskui atsisėda.

Kai kurie internautai tikino, kad būtent tada, kai meška, vardu Andžela, atsistoja, galima matyti, kad ji atrodo kaip žmogus, dėvintis meškos kostiumą.

„Jei tai netikra, ji nusipelno „Oskaro“ už specialiuosius efektus“, – platformoje „Weibo“ sakė vienas iš vartotojų.

„Internete pamačiau šią stovinčią mešką ir norėjau pamatyti, kaip ji atrodo realybėje, todėl atvažiavau čia“, – sakė sodą lankantis You. Jis taip pat pridūrė, kad vaizdo įrašas jį įtikino tik iš dalies.

Visgi zoologijos sodas tokias kalbas neigia ir tikina, kad jų darbuotojai tikrai nepersirengia meškomis.

„Kai kalbame apie meškas, pirmiausia į galvą ateina didžiulis kūnas ir nuostabi galia... Tačiau ne visos meškos yra milžiniškos ir pavojingos. Šie, Malajų lokiai, yra smulkūs, mažiausi pasaulyje“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.