Naujausia žinia apie A. Valujavičiaus finišą: paskelbė, kada įvyks didysis sutikimas Floridoje

Įspūdingą kelionę baigiantis Aurimas Valujavičius ne savo noru, bet išlaiko gan nemenką intrigą: Floridoje susirinkus šimtams lietuvių teko jau kelis kartus atšaukti finišą. Naujausiomis žiniomis, A.Valujavičius krantą turėtų pasiekti antradienio vakarą, apie 18 – 19 valandą Lietuvos laiku, skelbia lrt.lt.

A.Valujavičius.<br>Aurimo Valujavičiaus nuotr.
A.Valujavičius.<br>Aurimo Valujavičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 25, 2023, 8:48 AM, atnaujinta Apr 25, 2023, 8:51 AM

Dukart finišą A.Valujavičiui teko atidėti dėl stiprios Golfo srovės. Daugybė lietuvių jo finišo laukė pirmadienį prieš vidurnaktį, tačiau tada atskriejo netikėta žinia – techniniai nesklandumai.

„Nelaukite, bičiuliai. Techniniai nesklandumai su uostais ir lietuvių bendruomenėmis. Todėl dabar sėdžiu ant inkaro ir laukiu patikslinto laiko ir uosto, kur atplaukti. Šiandien naktis užsiinkaravus. Nieko gero“, – socialiniame tinkle „Instagram“ rašė A.Valujavičius.

Kaip anksčiau rašė portalas lrytas.lt, A.Valujavičiaus Majamyje jo laukia ne tik šeimos nariai, bet ir daugybė JAV gyvenančių lietuvių.

Tarp jų – ir Čikagoje ilgą laiką gyvenantis Mindaugas Lapelis, padedantis organizuoti A.Valujavičiaus sugrįžimą iš įspūdingos kelionės valtimi per Atlantą.

„Planuojančių atvykti tikrai daug. Virš kelių šimtų, gal ir daugiau, sunku pasakyti. Pagal tai, kaip visi stebi ir šneka, kaip skambina man, Ingridai, kuri yra lietuvių bendruomenės „Saulės krantas“ įkūrėja, tikrai nemažai turėtų susirinkti. Ingrida organizavo net iš šiaurinės pusės lietuvių atvežimą su autobusais ir tautinius drabužius, kad būtų toks grynai lietuviškas sutikimas“, – lrytas.lt portalui pasakojo JAV gyvenantis lietuvis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.