Astrologės S. Liepienės horoskopas gegužės 28 - birželio 3 dienomis

Avinas (03 21–04 19)

Dvyniai (05 21–06 20) Kas vienam pradžia, kitam – pabaiga. Atrodytų, kad su gimtadieniu nusibraukia tam tikras laiko tarpsnis.
Dvyniai (05 21–06 20) Kas vienam pradžia, kitam – pabaiga. Atrodytų, kad su gimtadieniu nusibraukia tam tikras laiko tarpsnis.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė ("Lietuvos rytas")

May 28, 2013, 5:12 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 4:16 AM

Gražios šnekos, mielos šypsenos. Bet visa tai nelabai nuoširdu, greičiau jau su paslaptimi, kuri jums nepatiks.

Atsiras geradarių, kurie tas paslaptis atskleis. O ir šiaip dienos tokios, kad labai daug laiko praleidžiama tuščiai.

Arba dirbama ir nematoma rezultato, arba tai senos skolos, kurias dabar reikia atiduoti.

Kad ir kaip būtų, norisi, kad tas periodas baigtųsi.

Taip ir nutiks. Jau penktadienis bus labiau pramoginis nei darbinis.

Jautis (04 20–05 20)

Smagiausia tiems, kurie atostogauja. Ir visai nesvarbu, kokie orai: geri, blogi, šilti, šalti. Svarbu, kad kompanija būtų gera.

Norai dideli, galimybės juos realizuoti taip pat. Tinkamai pasinaudokite tuo, ką gyvenimas dovanoja. Bet pastangų įdėti taip pat reikės.

Aplinkinių nuomonė ir vertinimas labai priklauso nuo jūsų pačių vertinimo.

Matykite tai, kas gražu, o tai, kas pilka ir nusibodę, išmeskite.

Vėžys (06 21–07 22)

Norint į visus žvelgti iš aukšto reikia aukštai palypėti. O laipteliai statūs, turėklų nėra. Būkite atsargūs, ypač jei batų kulniukas plonytis. Viskas daug geriau, nei planavote.

Bet sąžiningumas būtinas, net pačiam su savimi.

Atostogos tolsta, bet dabar jų ir nereikia. Juk vis tiek rimtų darbų porai savaičių dar yra. Visas meiles paslėpkite – per daug pavyduolių.

Dvyniai (05 21–06 20)

Kas vienam pradžia, kitam – pabaiga. Atrodytų, kad su gimtadieniu nusibraukia tam tikras laiko tarpsnis. Ir jūs turite galimybę daug ką pradėti iš naujo. Tai liečia ne tik santykius ar namų tvarką, bet ir darbą, savirealizacijos paieškas.

Nebijokite užverti durų ir atidaryti naujas. Viskam savas laikas – priimkite tai kaip iššūkį, dovaną, galimybę. Labai svarbu šią savaitę sumažinti saldumynų, jei norite išsaugoti esamą drabužių dydį.

Liūtas (07 23–08 22)

Tai pasekmės to, kas vyko praėjusią savaitę. Gerai, kad pavyko viską sutvarkyti. Regis, kad pats dangus paglobojo. Gali būti, kad kitą kartą liksite vieni su savo problema. Pasistenkite išravėti dilgėles, kol jos mažos.

Neleiskite niekam nurodinėti – net geriausiems draugams. Jūs patys žinote, kas galima, o kas ne. Nesikiškite į reikalus, kai kalbama apie svetimus pinigus, net jei žadamos geros palūkanos.

Mergelė (08 23–09 22)

Neverta visų kiaušinių dėti į vieną krepšį – maža kas gali nutikti. Jei galite, savo darbus, viltis ir investicijas išdalinkite į skirtingas rankas.

Kai kas bandys pakoreguoti, o gal net visai sujaukti jūsų planus ir sumanymus, todėl būtų labai smagu, kad išsaugotumėte bent dalį originalių variantų.

Draugams, bičiuliams ir linksmiems pokyčiams – tik savaitgalis.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Viskas, kas vyksta, turi priežastis. Ir ryšį tarp tų priežasčių reikia rasti. Jau vien tam, kad klaidos nesikartotų.

Jums gali nepatikti šie atsikartojimai, tų pačių klausimų pakartotiniai sprendimai, bet gyvenimo pamokas reikia išmokti.

Ir nesvarbu, kiek jums metų ar kokia jūsų mėgstamiausia spalva, – būkite dosnūs, geresni nei įprastai.

Viskas šiuo metu įrašoma į didžiąją likimo knygą.

Skorpionas (10 23–11 21)

Sakyti tiesą gerai, bet prieš sakant reikia pagalvoti apie pasekmes. Ne visi yra pasirengę išgirsti tai, ką jūs norite ir galite pasakyti.

Šis tiesos sakymas gali pridaryti daug žalos, kai kalbėsite apie paveldėjimą, palikimą ar senas praeities skriaudas.

Nesivelkite į įprastas šeimines intrigas. Būkite tas, kuris viską mato, supranta, bet slaptus ginklus saugo iki paskutinio momento.

Šaulys (11 22–12 21)

Gyvenimas ne visada panašus į linksmą komediją, dažniau tai pilka dokumentika.

Tačiau šią savaitę galimi romantiniai intarpai, o šnekos ir meilės panašios į meksikiečių serialus. Iš pradžių tai linksmins, vėliau pradės erzinti.

Pastumkite savo kėdę toliau arba susiradę įdomų pašnekovą persėskite į paskutinę eilę. Būkite žiūrovas, o ne aktorius. „Oskarai” – savaitgalį.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Tik mažos mergaitės skundžia, suaugusios moterys informuoja. Gali būti, kad kas nors jus informuos apie antrosios pusės ugningus žvilgsnius ne į jus.

Bet tai labiau iš pavydo nei norint jums gero. Nekreipkite į tai dėmesio.

Geriau patys paflirtuokite, daugiau laiko skirkite savo išvaizdai ir pramogoms. Jei darbo savaitė bus nelabai efektyvi, darbus parsineškite namo. Bet sekmadienis turi būti skirtas linksmybėms.

Vandenis (01 20–02 18)

Nuo paslapčių iki nuotykių. Savaitė kupina romantikos ir grožio. Viskas taip keista, kad net neaišku, kas bus toliau. Labai svarbu, kad nepasiklystumėte toje migloje, nepadaugintumėte alkoholio ir ateitumėte į darbą.

Šeštadienis nebebus toks romantiškas, o sekmadienis jau bus ryškus ir konkretus. Ne laiku tas praregėjimas, oi, kaip ne laiku.

Žuvys (02 19–03 20)

Gyvenimas kaip kopėčios – visi stengiasi užlipti kuo aukščiau. Tačiau kartais pamirštama, kad smagiausia – pats lipimas. Lipkite aukštyn, žvalgykitės, bandykite toliuose įžiūrėti tai, ko trokštate.

Ar kada nors tai pasieksite? Niekas negali pasakyti.

Nebent atsiras jūsų gyvenime vienas kitas drakonas, kuris spręs jūsų problemas. Atminkite, kad praleisti gyvenimo pakopų negalima, reikia lipti tvarkingai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.