Ką žada žvaigždės birželio 4–10 dienomis?

Avinas (03 21–04 19)

123rf
123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 4, 2013, 8:00 AM, atnaujinta Mar 5, 2018, 10:52 PM

Tikra moteris visada turi ką slėpti nuo vyrų. Kad tas paslaptis būtų kam papasakoti, reikia geros draugės. Įsitikinkite, kad turite tokį žmogų greta.

Jei neturite, ieškokite. Kita vertus, gal neturite ir paslapčių ar jos jūsų neslegia? Tada jums reikia paslapčių.

Ši savaitė nežada nei didelių pramogų, nei stebuklingų atostogų. Ji bus pilna draugiškų, malonių pasisėdėjimų, arbatėlių ir panašių susitikimų.

Jautis (04 20–05 20)

Kartais gyvenime viskas surišta plonomis virvelėmis, tik jų nematyti. Atrodo, kad viską galite patys: veikti, ką norite, esate laisvi, turite pasirinkimą, žinote, kaip gyventi, kur eiti ir laimė visai greta.

Čia didysis lėlininkas tik virvelę timpteli ir paaiškėja, kad visa tai, visa laisvė tik mūsų sugalvota.

Todėl nespurdėkite, eikite ten, kur einate. Juk virvelės gali taip susipainioti, kad niekas jų neišpainios.

Dvyniai (05 21–06 20)

Reikalai, kur reikia pasukti galvą, turėtų puikiai klotis. Naujos pažintys bus sėkmingos, o pasimatymai aistringi. Kilusios idėjos stebins ne tik aplinkinius, bet ir jus pačius.

Tai genijų ir atradėjų laikas. Tvarkant žemiškus reikalus ši savaitė palanki viskam, kas susiję su namais, jų gražinimu.

Nepamirškite nors trumpam praverti langų. Tegul gaiva ir grynas oras tampa ritualu.

Vėžys (06 21–07 22)

Palankus laikas tiems, kurie susiję su menu ir medicina. Nesipriešinkite norui keliauti. Galite leistis į dalykines, pramogines keliones. Tai bus kupinas įspūdžių, pažinčių ir staigmenų laikas.

Jus lydės ir neatsargumas, ekstravagancija, dosnumas. Neprieštaraukite nei viršininkui, nei partneriui. Jausmų aiškinimuisi tai nėra pats geriausias metas.

Jausmai liejasi per kraštus, svaigina kaip jazminų žydėjimas, įsimylėti galite bet ką. Būkite išrankesni.

Liūtas (07 23–08 22)

Šioje žemėje niekas nevyksta be priežasties. Viskas turi savo laiką ir prasmę. Būkite truputėlį atidesni, jums gali būti leista žvilgtelėti į ateitį.

Sugebėkite tai atskirti nuo savųjų fantazijų. Aplinkui truputėlį daugiau pavydo, apgaulės nei paprastai. Kažkas bando žaisti svetimais jausmais.

Prasidėjusi vasara gundo trumpalaikiais meilės romanais. Gerai pagalvokite, ar jums to reikia.

Mergelė (08 23–09 22)

Pabėgti nuo darbų sunku, tačiau laiko sau, pomėgiams atsiranda. Nesvarbu, ar megsite, ar puodus lipdysite, ar didžiausią gyvenimo žuvį gaudysite. Seksis viskas.

Į tai žiūrėkite kaip į pomėgį – su šypsena, be jokių įsipareigojimų.

Vasaros dvelksmas jums dar neatneša meilės, bet užuominas jau pažeria. Pasvarstykite, kas yra svarbiausia.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Nauji pasiūlymai atrodo nerealūs. Laiko apgalvotiems sprendimams nėra, reikia veikti impulsyviai. Remdamiesi jausmais galite laimėti daugiau.

Būkite dosnūs. Leiskite ir tiems, kurie yra šalia, pasijusti nugalėtojais. Ketvirtadienį ir penktadienį panaudokite seniems konfliktams spręsti.

Giminaičių vizitai šią savaitę neturėtų stebinti. Todėl morališkai pasiruoškite jiems.

Skorpionas (10 23–11 21)

Audringos emocijos. Meilės protrūkiai. Bet kartu ir romantikos šydas. Šį energijos antplūdį nukreipkite gėrio link. Dovanokite dovanas, kad ir mažytes, simbolines.

Tai sugrįš, bus įvertinta ir kas nors jūsų taip pat nepamirš. Jei jūs stengiatės būti rimti, neleidžiate sau jokio flirto ar šypsnių – savaitė bus itin nuobodi.

Į ateitį taip pat nebus leista pažvelgti, jokių trupinių nuo ateities stalo.

Šaulys (11 22–12 21)

Pasitikėjimas savimi gali viską pakeisti. Tai galimybė atsinaujinti, pažinti, atverti naujas duris ir naujas galimybes. Tik sugebėkite susikaupti.

Bet kurioje situacijoje rasite optimalų sprendimą. Tačiau nepamirškite, kad ir kiti turi savo nuomonę.

Atsikratykite diktatoriškų nuotaikų. Taip galėsite sukaupti reikalingą informaciją, užmegsite naudingus ryšius. Eidami vakaroti pasistenkite iš anksto sužinoti aprangos kodą.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Jūsų optimizmas turi pagrindo. Praplėtę savo įtakos sferą, tikrai nenusivilsite. Pasinaudokite šia galimybe. Palanku drauge ne tik savaitgalius planuoti, bet ir bendrą verslą kurti.

Galimos rimtos permainos visuomeniniame gyvenime. Tai neturėtų būti susiję su meilės nuotykiais.

Kiekvieną dieną šią savaitę – atradimas. Todėl būkite pasiruošę ne tik keisti drabužių stilių, bet ir netikėtoms išvykoms.

Vandenis (01 20–02 18)

Savaitė prabėgs besikeičiant nuomonėmis, besiginčijant, tačiau viskas seksis lengvai, be jokių didesnių problemų. Visada norėsis įsikišti, patarti, kad viskas būtų gerai ir teisingai.

Dažniausiai tai nepasiseka ir nuo to netampate laimingesni. Nenustebkite, jei ką nors atrasite iš naujo ar sugebėsite pritaikyti tai, kas seniai prašėsi išmetama.

Kelioninis krepšys turi būti sukrautas.

Žuvys (02 19–03 20)

Rūpesčius norėsis perkelti ant svetimų pečių. Tai negali džiuginti nei jūsų artimųjų, nei draugų. Taip patys paaštrinsite padėtį.

Galite pradėti visus naujus darbus. Ir visai nebūtina ugnis iš šalies. Užteks savosios.

Šūkis „Dirbu tai, kas papuola gyvenimo kelyje” – teisingiausias. Visi darbai – jūsų. Jų laukia sėkmė.

Vargu ar pavyks išvengti pykčio priepuolių. Priežastimi gali tapti ir pavydas. Todėl turintiems neramią antrąją pusę patartina nejuokauti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.