Astrologės S. Liepienės horoskopas birželio 8—14 dienomis

AVINAS (03 21—04 20)

Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė

Jun 7, 2013, 2:34 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 7:13 PM

Gerumas. Gerumo priepuoliai stebins visus. Būsite malonūs, užjaučiantys, atidūs. Moterys reikš paramą ir supratimą vyrų reikalams. Tačiau jeigu esate feministė, jums tai nebus priimtina. Seksis organizuoti parodas, labdaros vakarus. O šiaip nereikėtų būti per daug aktyviems. Tai laikas, kai geriau truputį patingėti ir pasimėgauti gyvenimu, o ne lėkti liežuvį iškišus.

JAUTIS (04 21—05 21)

Taisymas. Ramus darbas atsitraukus nuo visų. Tai dabar geriausia išeitis. Galite iš naujo peržvelgti tai, ką nuveikėte per pastarąjį pusmetį, o gal ir per visus metus. Jei kur nors suklydote, dar galite rasti būdų, kaip tas klaidas ištaisyti. Sustiprėjusi intuicija padės žvilgtelėti į priekį. Pasistenkite nevesti iš kantrybės artimųjų. Jie supranta, kas jums svarbu, bet pagalvokite, ar tai svarbu jiems.

DVYNIAI (05 22—06 21)

Sankirta. Praeitis — kaip išlietas pienas. Jos nesugrąžinsi, bet tikriausiai ir nereikia. Visada yra pradžia ir pabaiga. Nei geri, nei blogi dalykai netrunka amžinai. Dabar ir esate sankirtoje tarp pradžios ir pabaigos. Darbų pradžiai geras laikas, tačiau tik tiems, kurie turi realų pagrindą. Didelės svajonės, bandymai susikurti tobulą darbo vietą suduš į šipulius. Nesistenkite apeiti valdžios ar slėpti mokesčių — metas labai pavojingas.

VĖŽYS (06 22—07 22)

Radybos. Sunku suvaldyti emocijas, todėl nerūstaukite dėl menkniekių. Juo labiau kad rasite tai, ką buvote pametę. Paskambins tie, kurių net vardus buvote pamiršę. Jei ieškojote ko nors ypatinga ir nesisekė rasti, vėl atnaujinkite paieškas. Atsiras norinčių padėti, svetimais pėdsakais pavaikščioti. Nežadėkite to, ko negalėsite padaryti. Taip pavyks išsaugoti savo reputaciją.

LIŪTAS (07 23—08 23)

Spaudimas. Jausite spaudimą iš ten, iš kur nesitikėjote. Visos bėdos — dėl to, kad blogai paskirstytos pareigos. Niekas nežino, kas už ką atsakingas, kas kam skolingas. Niekas nenori taisyti svetimų klaidų. Ir jūs tampate tuo, kas gali visa tai įveikti. Ar liks laiko šeimai, namams ir linksmybėms? Abejotina. Kita vertus, ir nesinorės, nes tai, kas vyksta darbe, yra pernelyg svarbu. Pasirūpinkite naminiais gyvūnais — jie taip pat reikalaus daugiau dėmesio nei įprastai.

MERGELĖ (08 24—09 23)

Pokyčiai. Naujai pradžiai kartais pritrūksta idėjų. Niekas be jūsų negalės pasakyti, kur išeitis. Išminties šulinys — jūs pats. Na, kartais gilesnis, kartais ne visai skaidrus, o kartais — tikras išsigelbėjimas. Nepražiopsokite, kai jis atsivers. Anksčiau ar vėliau ateina metas, kai norisi šiek tiek pakeisti ir savo išvaizdą. Todėl šią savaitę skirkite daugiau laiko ne tik naujoms spalvoms, bet ir kitokiam stiliui, permainoms namuose.

SVARSTYKLĖS (09 24—10 23)

Lietuviškai. Ne viskas klostysis taip, kaip norite. Neišsipildę norai dar labiau pablogins padėtį. Atradimų nebus. Gal kiek geriau tiems, kas atostogauja ar rengiasi kelionei. Mintys apie darbus bus nesmagios ir užplūs ne laiku. Daugiau dėmesio skirkite tiems, kas kartu su jumis gali išspręsti kai kurias finansines problemas. Tik neleiskite, kad tai būtų tvarkoma be jūsų. Savaitgalis — kaip vakarėlis. Nuoširdūs pokalbiai, skanus vynas, laužas, kepsniai. Svarbu, kad savaitgalis būtų sotus.

SKORPIONAS (10 24—11 22)

Bumerangas. Daug kas priklausys nuo jūsų elgesio. Visos negeros mintys, jausmai ir veiksmai grįš lyg bumerangu, tik su dvigubai didesne jėga. Galite sakyti, kad nesate fatalistai, kad su Australijos čiabuviais neturite nieko bendra, bet tai gali būti netiesa. Todėl taisykite klaidas, kol nevėlu. Darbo savaitę pradėkite nuo darbų, o ne nuo kavos gėrimo.

ŠAULYS (11 23—12 22)

Viešumas. Visus svarbius klausimus pradėkite tvarkyti dar savaitgalį. Seksis verslo ir reklamos reikalai. Galite organizuoti pristatymus, pasikviesti į svečius reikalingų ir svarbių žmonių. Stenkitės išlaikyti atstumą su nepažįstamaisiais, o draugus pradžiuginkite dovanomis, pelnykite jų simpatijas. Ir jei jau apie jus kalba, tegul kalba gerai.

OŽIARAGIS (12 23—01 20)

Pamatai. Galite pabandyti suderinti darbą ir malonumus. Jūsų žavesiui bus sunku atsispirti. Sutartis pavyks apsvarstyti be didesnės įtampos, lengvai suprasite partnerius. Net tai, kas nauja, greitai perprasite, atrodys, kad viskas seniai žinoma. Šis laikotarpis — pamatų klojimo metas ir tiesiogine, ir perkeltine prasmėmis. Todėl gerai pagalvokite, ką įkasti po pamatais, ką paaukoti, kad dievai būtų maloningi.

VANDENIS (01 21—02 19)

Rizika. Finansinių reikalų sprendimą atidėkite. Bet kokie rizikingi sandoriai gali baigtis bankrotu. Kita vertus, šiuo metu sutiktas partneris taps puikiu kompanionu ir meilės, ir verslo frontuose. Neatmeskite galimybės, kad kai kas jumis bandys pasinaudoti spręsdami savo problemas. O gal išspręs ir jūsiškes? Nesantaika artimiausių bičiulių rate virsta bendrais pasilinksminimais, o linksmybės — ginčais.

ŽUVYS (02 20—03 20)

Meilė. Ji būna visokia, bet atrodo, kad dabar viskas prasideda nuo jūsų. Mylite save — kiti myli jus. Tuomet visas pasaulis kunkuliuoja jūsų meilės katile. Savaitgalis bus gražus, tačiau savaitė laukia kitokia. Svarbesnės taps pareigos, o ne pramogos. Baikite mokslus, grįžkite prie atidėtų darbų. Nedelskite. Nuo ketvirtadienio vakaro verta planuoti kitą savaitgalį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.