Ką žada žvaigždės birželio 11–17 dienomis?

Avinas (03 21–04 19)

Dvyniai (05 21–06 20) Sėkmingas laikas ne tik tiems, kurie laiko egzaminus. Sėkmė globoja visus Dvynius.<br>123rf
Dvyniai (05 21–06 20) Sėkmingas laikas ne tik tiems, kurie laiko egzaminus. Sėkmė globoja visus Dvynius.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė

Jun 10, 2013, 5:18 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 4:59 PM

Visa energija nukreipiama į savo aplinką. Viskas vyksta greta jūsų, pas pačius artimiausius žmones.

Štai todėl tiek daug vizitų, susitikimų, pasimatymų be išankstinio planavimo.

Todėl tiek daug dėmesio skiriama gėlynams, vejoms pertvarkyti. Aišku, mažų nykštukų apgyvendinimas sode taip pat susijęs su tuo. Daugiau dėmesio skirkite bendravimui tiesiogiai nei laiškams ar skambučiams telefonu.

Jautis (04 20–05 20)

Vasara – puikus laikas užsiimti savo pomėgiais, grožio procedūromis, viskuo, kas gyvenimą daro gražesnį. Todėl įvairios stovyklos, kursai bus dalis jūsų kasdienybės.

Puikus laikas išmokti naujų technikų, susipažinti su įvairiomis meno šakomis. Taip pat sėkmingas metas tiems, kurie ruošiasi studijuoti muziką, dailę, architektūrą. Šiek tiek egzotikos įlies susidomėjimas tolimais kraštais: Japonija, Kinija, Vietnamu.

Dvyniai (05 21–06 20) Sėkmingas laikas ne tik tiems, kurie laiko egzaminus. Sėkmė globoja visus Dvynius. Tai metas, kai nesunkiai išsprendžiamos buitinės problemos, sutariama įvairiose organizacijose, klubuose. Todėl vadovaujančiam personalui tai taip pat labai palankus metas.

Ieškantiems pokyčių – gera savaitė ieškoti naujo darbo. Viską, ką norite, galite dabar parodyti. Tačiau kilpos šią savaitę vis tiek užmegztos: turite būti taktiški ir mandagūs. Kitaip viską supainiosite patys.

Vėžys (06 21–07 22)

Grožis ir gracija. Ir visai nesvarbu, kokioje srityje. Tai labai moteriška, romantiška, nors šiek tiek ir pavojinga. Flirtas ir padeda, ir trukdo. Todėl gerai pagalvokite, kam akį merkiate ir kodėl.

Šią savaitę netrūks ginčų, nesusipratimų ar keistų išsišokimų. Bet viskas dėl grožio ir meilės. Kad ir kaip gerai viskas eitųsi, nepamirškite, kad turite namus. Gali būti, kad ten jūsų kažkas laukia.

Liūtas (07 23–08 22)

Nereikia tikėtis, kad atsiras norinčių atlikti jūsų darbus. O tų darbų daug lauks ne tik jūsų, bet ir tų, kurie greta jūsų. Juo labiau kad šie darbai visai nežada pelno.

Toks laiko švaistymas gal ir gerai, jei gyvenate atsiskyrę ar tiesiog pavargote nuo viešo gyvenimo. Bet jei jūs esate atsakingi už kitus, turite įsipareigojimų, pabuskite ir imkitės tikros veiklos.

Mergelė (08 23–09 22)

Viskas priklausys nuo to, kaip žiūrite į savo pareigas. Gal šiek tiek sureikšminate darbus, pernelyg daug laiko skiriate visuomeniniam gyvenimui. Reikia viską pasverti iš naujo.

Vasara neturėtų būti ilgų maratonų, ilgalaikių projektų pradžia.

Tai laikas, kai galite ramiai planuoti, dėlioti tai, kas pajudės rudenį. Tai tik patys pagrindiniai apmatai, bet dar ne audimas.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Labai nesudėtinga jus išvesti iš kantrybės. Atrodo, kad viskas vyksta jau tūkstantąjį kartą ir aišku, kuo baigsis. Neplanuokite ir nemodeliuokite įvykių į priekį. Gali būti, kad toks jūsų požiūris neteisingas.

Taip, yra nepasitenkinimas, dirglumas ir nenoras nieko klausyti ir keisti savo nuomonės. Bet gal tai ir yra pats tikriausias moteriškumas? Gal tai ir yra pats žavesys?

Skorpionas (10 23–11 21)

Auklėti kitus ir nepriimti kritikos. Tai nėra pati geriausia charakteristika, bet nėra ir tragedija. Atrodo, kad jau pavargote nuo netvarkos, aplaidumo ar nemokšiškumo.

Norisi, kad viskas būtų taip, kaip turi būti. Kad tiesa būtų viena.

Tačiau tai, kas jums norma, kitiems taip neatrodo, o ir tiesa kartais būna skirtinga. Todėl raskite vietą, kur galite įvesti savo tvarką. Ir nebandykite viso pasaulio aprengti viena spalva.

Šaulys (11 22–12 21)

Jaučiate, kad galite daryti rimtus sprendimus, kad jūsų klauso ir jumis pasitiki. Tačiau ši įtaka juntama tik bendraujant su mylimu žmogumi. Visiems kitiems tai kaip gegutės kukavimas: kas girdėjo, kas ne, gyvenimas eina toliau. Todėl gerai pagalvokite ir kukuokite prie savo lizdo.

Jei pavyks, šeimą supažindinkite su naujovėmis, kurioms jūs jau pasirengę, bet namiškiai dar negirdėjo.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Kai visi ilsisi, žaidžia, jums tenka dirbti. Ir tie darbai svarbūs, nors ir einasi lengvai. Jie tiesiog ne laiku ir ne vietoje. Tačiau gerai mokami. Tikėtina, kad tai, ką pradėsite savaitės pradžioje, jos pabaigoje pabaigsite. Tai nėra tolimi, ilgi projektai.

Trokštantiems pramogų teks keliauti ten, kur galima pasportuoti ar su gera kompanija prie vandens pasėdėti. Sveikas gyvenimo būdas taip pat tampa aktualus.

Vandenis (01 20–02 18)

Laimėjimai dideli, maži ir labai smagūs. Viskas taip, lyg būtumėte didelėje gegužinėje: ir muzika, ir loterijos, ir net saldainiai. Seniai taip buvo.

Savaitgalis ir savaitės pradžia žavės, bet į pabaigą jau norėsis, kad viskas būtų taip kaip anksčiau. Viskas jūsų valioje: kada norėsite, tada karuselę ir sustabdysite. Tačiau šiuo smagiu laiku pasinaudokite maksimaliai.

Žuvys (02 19–03 20)

Net tada, kai sekasi, jūs pradedate savimi abejoti. Ir visai be reikalo. Jūsų gyvenime viskas einasi gerai.

Aišku, vasaros pradžia dar neleidžia ilsėtis, ne visi supranta, ko jūs norite ir siekiate. O jūsų nuomonę priima labai tiesmukiškai, nepalikdami vietos interpretacijai.

Sudėtinga ką nors paaiškinti. Todėl eikite savo tikslo link, naudokitės laiku, kai galite ne kovoti, o ruoštis toms kovoms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.