Ką žada žvaigždės birželio 18–24 dienomis?

Avinas (03 21–04 19)

Dvyniai (05 21–06 20) Kas ilsisi, o kas dirba. Jums darbas dabar labai panašus į malonumus. Jaučiatės tvirti, savo vietoje ir mėgaujatės aplinkinių pagarba.
Dvyniai (05 21–06 20) Kas ilsisi, o kas dirba. Jums darbas dabar labai panašus į malonumus. Jaučiatės tvirti, savo vietoje ir mėgaujatės aplinkinių pagarba.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė

Jun 17, 2013, 11:15 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 10:34 AM

Aklas pasitikėjimas aplinkiniais gali ir nepasiteisinti.

Pasitikėti ir tikėti galima, kartais net reikia. Bet dabar reikia ir tikrinti, kaip visa tai veikia. Reikia laisvės, bendravimo, nedidelių kelionių, atostogų – bent keletą dienų.

Ne todėl, kad kaupiasi debesys ir vėliau prapliups lyti rūpesčiais.

Tiesiog tam, kad galėtumėte nuo aukštesnės kalvos ar net piliakalnio pažvelgti į savo gyvenimą.

Jautis (04 20–05 20)

Tai, kas vieną kartą dingo, gali pradingti ir dar kartą.

Todėl saugokite ne tik savo daiktus, artimuosius, bet ir geras mintis. Jas galbūt verta ir užrašyti, kad nepradingtų ir vėliau būtų įgyvendintos.

Gražūs apdarai, besiplaikstančios skaros – štai ko jums dabar reikia. Tai tam, kad patikėtumėte, pajustumėte vidinę laisvę. Eidami ieškoti paparčio žiedo nepamirškite, kad laiko tam nėra labai daug.

Dvyniai (05 21–06 20)

Kas ilsisi, o kas dirba. Jums darbas dabar labai panašus į malonumus. Jaučiatės tvirti, savo vietoje ir mėgaujatės aplinkinių pagarba. Viskas labai gerai.

Todėl jei turite abejotinų sumanymų, neatkalbinėsime, tiesiog palinkėsime sėkmės. Panaudokite šias ilgas dienas ir trumpas naktis savo norams įgyvendinti.

Mažinkite alkoholio, keptos duonos ir riebios mėsytės kiekį. Lengvesnis valgiaraštis šią savaitę būtinas.

Vėžys (06 21–07 22)

Galimybė atsikvėpti ir pabūti vienam. Kam pajūryje, kam prie ežero, o kas vienas namuose bus paliktas. Tai laikas, kai galite apgalvoti labai daug.

Pirmiausia sudėliokite mintis, įvertinkite savo galimybes, planų realumą ir suraskite tikslą. Tik paskui pulkite lankstyti skalbinių, persodinti gėlių ar tvarkyti, lopyti senienų.

Kvapiųjų žolelių rinkimas labiau ritualas nei būtinybė. Darykite tai, jei jums malonu, bet ne iš pareigos.

Liūtas (07 23–08 22)

Gyvenimas suteikia kreditą. Ir be procentų. Naudokitės juo. Gali būti, kad tai namų, darbų srityje. Niekas nepastūmės į sceną, bet kiekviena dar ilgėjanti vasaros diena – šventė. Todėl šventes švęskite.

Ir nepamirškite joms ruoštis, nors kartais ir atrodo, kad tai, kas vyksta ekspromtu, yra teisingiausia. Savaitgalis bus sudėtingesnis nei visa savaitė.

Mergelė (08 23–09 22)

Romantiški planai siekia ne tik trumpiausią naktį, bet ir keliasi tolyn į rudenį. Tačiau viską apgalvoti, sudėlioti reikia jau dabar. Gal ne iki galo, bet pagrindinius rėmus jau reikia turėti.

Nors labai norisi atostogauti, aplinkybės klostosi kitaip ir norom nenorom tenka ieškoti tarpinių variantų. Gali būti, kad savaitės pradžioje baigsis tam tikri periodai, bus užbaigti ilgalaikiai darbai.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Trumpos naktys nieko nekeičia net ir meilės sferoje. Viskas kaip ir anksčiau – pagrįsta draugyste, bandymu užmegzti lygiaverčius santykius.

Sunkiai susitaikoma su bet kokiu spaudimu ir griežtesniu žodžiu. Labai tikėtina, kad savaitgalis bus sėkmingas ir papartynai išmindžioti bus ne veltui.

Tačiau nepamirškite, kad paparčio žiedo ieškoti reikia eiti su tuo, kuo pasitikite.

Skorpionas (10 23–11 21)

Už bandymus, pastangas retai kada sulaukiama apdovanojimų. Medaliai – tik už rezultatus. Todėl atminkite tai, kai bandysite pakelti savo vertę.

Seksis ne tose srityse, kur manėte galintys siekti laurų. Seksis ten, kur juokas, linksmybės ir pramogos. Bet vasaros spalvos lyg ir vietoje, ir laiku. Labai smagu tiems, kurie atostogauja, kitiems reikia labai susikaupti.

Šaulys (11 22–12 21)

Neišgyvenkite dėl tų, kurie jus paliko ir pasirinko trumpesnį, patikimesnį, labiau įprastą kelią. Jūs turite galimybę tapti atradėju naujose žemėse. Nesureikšminkite kolektyvo įtakos. Būkite savimi.

Savaitė nebus labai sudėtinga. Greičiau viskas, kas trukdė ir varžė, liks toli už jūsų. Jauskitės laisvi. Jei yra būtinybė, kartu su savimi pasiimkite ir pakeleivį. Jis jums lems sėkmę.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Galima planuoti ir norėti labai daug, tačiau turite tik tiek, kiek galite pasiimti, įvertinti. Ir visai nesvarbu, kad šampanas per saldus, o romas pernelyg sodrus. Svarbu bendravimas, atvirumas. Galimybė įvertinti tai, ką gyvenimiška patirtis suteikia.

Planuojamos kelionės gal ir nebus tokios sklandžios, kaip tikitės, tačiau jose bus pakankama dozė žavesio.

Vandenis (01 20–02 18)

Galimybė viską pradėti iš naujo. Tiesiog perkrauti visą sistemą. Nebijokite: tai, kas svarbu, bus išsaugota, kas pakibę – išsitrins.

Bendravimas daugiausia vyksta artimiausioje aplinkoje. Draugai, bičiuliai, bendraminčiai, giminaičiai – kaip uodų spiečius paežerėje.

Sėkmingos trumpalaikės kelionės ne tik padeda pamatyti ką nors nauja, turi pažintinės vertės, bet ir priverčia į paprastus, kasdienius dalykus pažvelgti naujai.

Žuvys (02 19–03 20)

Jautriai reaguojama į viską. Net tada, kai reikia daryti ilgalaikius ir svarbius sprendimus, remiamasi tik sava nuojauta, ankstesniais išgyvenimais ir džiaugsmais.

Gal ir teisingai, jei gyvenimiška patirtis pakankama.

Tai teisinga savaitės pradžioje, bet gali nuvesti klaidžiais takais savaitgalį.

Kelionės, išvykos kartu su šeima bus itin sėkmingos – daug malonių akimirkų ir prisiminimų ilgam.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.