Astrologės S. Liepienės horoskopas birželio 22-28 dienomis

AVINAS (03 21—04 20)

Vėžys: Tai, kas iš pirmo žvilgsnio atrodo teisinga ir vietoje, vėliau virsta rimtais keblumais.
Vėžys: Tai, kas iš pirmo žvilgsnio atrodo teisinga ir vietoje, vėliau virsta rimtais keblumais.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė

Jun 21, 2013, 5:47 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 7:10 AM

Parodomoji programa. Kad ir kaip stengtumėtės, dabar nebūsite įvertinti. Ne todėl, kad kas nors ne taip, ne todėl, kad ne laiku ar ne vietoje. Tiesiog visi turi savo reikalų ir rūpesčių, švenčių. Pakentėkite ir nevadovaukite. Tiesiog mėgaukitės vasara, jos teikiamais malonumais, uogomis. O rimtus sumanymus brandinkite iki pat rugpjūčio. Trumpiausia metų naktis pažers ne pačių menkiausių malonumų.

JAUTIS (04 21—05 21)

Sustojimas. Baigus darbus turėtų užlieti palengvėjimas. Deja, tai panašiau į stop kadrą, nes jaučiate, kad reikia tęsinio, kitos serijos. Vieniems tai bus nesunku padaryti, kitiems prireiks nedidelės pertraukos. Laimė, tai, ką baigėte, galėsite tobulinti ateityje. O dabar — paparčio žiedo paieškos, Joninių laužai ir daug poilsio dienų. Tiems, kieno atostogos tik rudenį, vis tiek trumpam reikia atsipūsti.

DVYNIAI (05 22—06 21)

Gera. Buvo laikai, kai tekdavo daug dirbti ir stengtis. Negalite sakyti, kad nesisekė. Dabar už visa tai gausite atpildą. Gal dar ne viskas sukris į piniginę, bet pirmosios monetos jau skamba. Viskas taip, kaip ir turėjo būti. Net jei ir kils sunkumų, atsiras geradarių, pasiryžusių ištraukti iš nesusipratimų ar keblių situacijų. Tiesiog pasitikėkite ne tik savimi, bet ir esančiais greta.

VĖŽYS (06 22—07 22)

Lengvai. Tai, kas iš pirmo žvilgsnio atrodo teisinga ir vietoje, vėliau virsta rimtais keblumais. Šią savaitę beveik viskas pagrįsta emocijomis, nuojauta ir gyvenimiška patirtimi, tačiau tai tampa nepatikima. Jūsų sprendimai kelia abejonių ne tik jums, bet ir esantiems greta. Kita vertus, šių dienų lengvumas negali nežavėti. Visas kliūtis įveiksite paprastai. Tiesa, galite klysti, tačiau vėliau tas klaidas ištaisysite.

LIŪTAS (07 23—08 23)

Patys. Iš draugų patarimų naudos tiek, kiek iš pernykščio sniego. Tenka pasitikėti tik savimi. Na, jums tai ne naujiena. Jums sekasi tada, kai viską darote patys arba kai viskas vyksta jūsų paliepimu. Neverta pykti ant aplinkinių, brandinti keršto planų. Viskas ir taip greitai užsimirš. Svarbiausia daug neplepėti, neregzti jokių intrigų. Savaitgalio laužai nelabai šildys, tačiau po atviru dangumi pabūti verta. Gal kokią krintančią žvaigždę pamatysite, gal norą spėsite sugalvoti.

MERGELĖ (08 24—09 23)

Susitikimai. Svetimos paslaptys užburia ir gali nuvesti labai toli. Jei nemokate jų saugoti, net neklausykite. Gali būti, kad ši savaitė ne tik paslapčių ar draugų vizitų dovanos. Sutiksite naujų, įdomių žmonių, kurie pasiryžę drauge keliauti ne vienus metus. Nemažai siurprizų pateiks savaitgalis. Būkite jiems pasirengę.

SVARSTYKLĖS (09 24—10 23)

Vėjai. Sėkmę būtina nusipelnyti. Dabar reikia konkrečių sprendimų, bet jums juos priimti sunku. Blaškotės. Gal dar atleistina, jei tai bus savaitgalį, bet vėliau teks susiimti ir eiti ten, kur reikia. Jokie pobūviai ar kelionės negali paklaidinti. Sunku būti pastoviam, kai antroji pusė taip pat blaškoma vėjų. Būkite atsargūs — net ir ryškiai raudonos burės plyšta.

SKORPIONAS (10 24—11 22)

Malonumai. Yra vertybių, kurios nekinta. Bent dabar taip atrodo. Norite, kad ir kiti tai suprastų, siektų to, kas svarbu jums. Deja, tai sugeba ne visi. Kiekvienas turi savo religiją, savo dievus. Todėl neaušinkite burnos, neauklėkite — viskas veltui. Šiuo metu neturite įtikinėjimo galios. Džiaukitės tuo, kas teikia malonumą: šviežia mocarela, kvapniais bazilikais, geru vynu ir malonia kompanija. Ir nepamokslaukite. Juk vasara.

ŠAULYS (11 23—12 22)

Darbai. Galvojate, kad prieš akis golfas, kelionės ar romanai apie šnipus? O gal bandysite pasikinkyti vėją ir skrieti per bangas? Nieko nebus. Darbai, darbai. Jiems galo nematyti. O dar ir dienos greitai lekia, o naktys trumpos. Yra taip, kaip yra. Prisitaikykite. Jei viską pavyks baigti iki antradienio popietės, galbūt likusi savaitė ir virs mažomis atostogomis. Dabar turite pasispausti.

OŽIARAGIS (12 23—01 20)

Misija. Viską lems greitis, imlumas, sugebėjimas prisitaikyti prie situacijos. Gali pasirodyti, kad tam esate nepasirengę. Baiminatės, kad viskas, ką sukūrėte anksčiau, beprasmiška ir neturi vertės. Taip nėra. Tiesiog dabar toks metas, kai nėra laiko svajoti, planuoti ar modeliuoti, kas ir kaip klostysis. Reikia tiesiog veikti. Paparčio žiedo veikiausiai rasti nepavyks. Paaiškės, kad yra svarbesnių dalykų.

VANDENIS (01 21—02 19)

Tikėjimas. Negalite tikėtis, kad viskas bus taip, kaip buvo. Reikia viltis, kad viskas bus žymiai geriau. O tam, kad taip ir būtų, reikia laikytis savo žodžio. Svarbu, kad lanksčiai žiūrėtumėte į susiklosčiusią situaciją. Pasistenkite padėti tiems, kam reikia. Mažiau galvokite apie save, savo daržus, jausmus ir visa kita, kas jūsų. Svarbu, kad suprastumėte, jog gyvenate tarp žmonių, kuriems dabar reikia jūsų atjautos ir patarimų.

ŽUVYS (02 20—03 20)

Svajingai. Kas nors trukdo? Negalite būti laisvi? Pakiškite priešui idėją, kuriai įgyvendinti reikia laiko. Tada visa savaitė priklausys tik jums ir jūsų troškimams. Tie, kas su viskuo susidoros lengvai, norės pasiekti ir sužinoti daugiau, tegul pasikliauja savimi ir pojūčiais. Aplink sklando tik geros idėjos. Neignoruokite jų. Kita vertus, nepamirškite, kad darbo savaitė prasideda bent jau antradienį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.