Kurie Zodiako ženklai yra energiniai vampyrai, o kurie – donorai?

„Kiekvienas žmogus per savo gyvenimo metus gali būti tiek energinis vampyras, tiek ir donoras. Tačiau taip pat kiekvienas Zodiako ženklas skirtingai pasirenka sau aukas ir siurbia iš jų energiją“, - sakė astrologė Lidija Nevedomskaja.

Kiekvienas žmogus per savo gyvenimo metus gali būti tiek energetinis vampyras, tiek ir donoras.<br>123rf
Kiekvienas žmogus per savo gyvenimo metus gali būti tiek energetinis vampyras, tiek ir donoras.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-06-27 13:38, atnaujinta 2018-03-05 03:52

Anot jos, Žuvų ir Jaučio ženklų atstovai priklauso donorams, t.y. jie daugiau energijos atiduoda, nei patys jos gauna.

Tuo tarpu Dvyniams ir Vandeniams mažiausiai būdingas energetinis vampyrizmas, kadangi jie linkę kasdien, daug ir nuolat bendrauti ir tuo pačiu keistis informacija su kitais. „Jie nenutrūkstamai apsikeičia ir energijomis. Būna ir kitokių atvejų. Pavyzdžiui, išprovokuoja konfliktą parduotuvėje ar visuomeniniame transporte ir taip pasisemia energijos iš kitų“, - sakė astrologė.

L. Nevedomskajos tvirtinimu, Avino ženklo žmonės – tipiški vampyrai ir elgiasi gana įžūliai, plėsdami savo energijos siurbimo sferą pradedant nuo savos laiptinės, baigiant viešbučiuose, kai išvyksta į tolimas keliones. „Avinas, norėdamas išsiurbti iš savo nusižiūrėtos aukos energiją, pirmiausiai ją įžeidžia ir įskaudina. Tai jo įprastas metodas. Be to, šio ženklo žmonės nesitenkina auka per atstumą. Jiems svarbu taktiniai pojūčiai ir fizinis kontaktas“, - teigė astrologė.

Mergelė-vampyras sugniuždo žmones savo nuolatiniais priekabiais, kritika ir apkalbomis. Mergelės pretenzijos dėl partnerio išvaizdos, elgesio, tvarkos nepalaikymo, ne visai iškeptos mėsos restorane ar sutuoktinio nusūdytos sriubos namuose, išprovokuoja skandalą, auka išlieja energiją, o Mergelė ją sugeria, - rašo astroguide.ru.

Šaulys - vampyras, kuris taip pat ilgai nesirenka sau aukos. Tačiau, jei kiti Zodiako ženklo atstovai-vampyrai teikia pirmenybę nepažįstamiems ar mažai pažįstamiems žmonėms, tai Šaulio aukomis gali tapti ir draugai, ir pažįstami, ir giminaičiai vien dėl jų neteisingai suformuluotos frazės ar dėl nepunktualumo. Ypatingai pasikrauna energija Šaulys moralizuodamas ir skaitydamas pamokslus.

Tuo tarpu Liūto ženklo atstovai gali padaryti stiprų spaudimą kitiems savo autoritetu ir reikšmingumu. Mat tapęs lyderiu kompanijoje, jis gana greitai tampa svetimos energijos vartotoju. „Todėl, neduok Dieve, tapti Liūto viršininko-vampyro pavaldiniu. Nes šio ženklo žmonės tiesiog mėgaujasi valdžia, užtat jis siurbia savo pavaldinių energiją, tarsi kokteilį per vamzdelį“, - tvirtino astrologė.

Ožiaragio ženklo atstovai taip pat mėgsta piktnaudžiauti svetima energija, ypač, jei jiems pavyksta dominuoti kurioje nors gyvenimiškoje situacijoje. Tačiau skirtingai nei Liūtas, Ožiaragis pradžioje pats provokuoja auką neigiamam poelgiui, o paskui su malonumu ryja jos energiją.

Vampyrais galima vadinti ir Svarstyklės. Tačiau jos – išrankūs energijos siurbikai. Šio ženklo atstovai labiau linkę stebėti, kaip kiti konfliktuoja ir barasi, o patys tiesiog stengėsi stovėti nuošalyje ir net mėgina sutaikyti priešininkus. Iš tikrųjų taikos siekimas – tik dar vienas būdas įterpti savo aštrią frazę ir tuo pačiu sustiprinti konfliktuojančių pusių emocijas. Juk sustiprėjęs donorų aktyvumas ir pyktis – energetinis kokteilis, kurį išgėrusios Svarstyklės tampa žvalios ir pakylėtos.

Vėžio ženklo žmonės – tikrų tikriausi vampyrai, ką jie ir patys neblogai žino. Tačiau jie siurbia kitų energiją savo namuose. „Kitaip tariant, iš savo šeimos narių bei kitų artimų žmonių. Vyriškos lyties šio Zodiako ženklo vampyras – tipiškas šeimos tironas. O moteriška būtybė linkusi apsimesti nelaiminga auka, kurios niekas nemyli ir negaili. tačiau iš tikrųjų gali privesti savo auką ne tik iki ašarų, bet net savižudybės. Tačiau pasisotinusios Vėžio ženklo atstovės tampa švelniomis, mielomis, ramiomis . O jei namuose jas supa tokie pat vampyrai arba tie, kas labai priešinasi, tai Vėžio ženklo moteris galima atskirti minioje pagal jų nervingus judesius, bėgiojantį žvilgsnį ir nepatenkintą veido išraišką“, - sakė L. Nevedomskaja. Užtat išalkusiam ir norinčiam pasikrauti kitų energija Vėžiui būdingas nuovargis, jėgų nebuvimas ir blyški išvaizda.

Anot astrologės, Skorpiono ženklo žmonės vampyrai išsiskiria iš kitų Zodiako ženklų atstovų savo išradingumu. Norėdami pasikrauti kitų energija, jiems nebūtina konfliktuoti. Užtenka pasiskųsti nekokia savijauta arba iškloti kurią nors savo problemą, išpūtus ją iki neaprėpiamo dydžio. Po to Skorpiono aukai paprastai atsiranda kaltės jausmas dėl to, kad ji neva gerokai laimingesnė nei gyvenimo sudaužytas Skorpionas. Be to, kai kuriems šio ženklo atstovams-vampyrams būdingi net mazochistiniai polinkiai. Nepajėgdami prisisotinti iš savo aukos, jie pradeda graužti save iš vidaus.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.