Ką žada žvaigždės liepos 2–8 dienomis?

Avinas (03 21–04 19)

123rf
123rf
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė

2013-07-02 08:00, atnaujinta 2018-03-05 00:44

Atsargumas būtinas, kai kalbama apie asmeninius reikalus, finansinius įsipareigojimus buityje.

Šios savaitės reikalai bus labiau susiję su kasdieniniu gyvenimu, artimiausiais planais nei tolimomis perspektyvomis.

Todėl nespręskite globalių problemų, nepatarinėkite pasaulio galingiesiems ir negedėkite tų, kurie nebegrįš. Ieškokite teigiamų emocijų paprastose akimirkose. Pavyzdžiui, pasidžiaukite, kad svirpliai čirpia ir kad jau vidurvasaris.

Jautis (04 20–05 20)

Jūs esate tik lėkštė ant pietų stalo, ir dar ne pati pilniausia.

Todėl gerai pagalvokite, ar galite triukšmauti, reikalauti ir įsivaizduoti, kad esate pagrindinis patiekalas.

Visada yra tas, kuris gali viską išspręsti vienu rankos mostu – o šukės laimės neatneš. Kad ir kaip jums nepatinka, kurį laiką pasėdėkite tyliai ir ramiai, nesiveldami į konfliktus. Net jei ir bus užgautos jūsų ambicijos.

Dvyniai (05 21–06 20)

Lieptas. Ne tas, kurio galą priėjote. O tas, ant kurio nestabiliai stovite. Todėl susitaikykite su tuo, kas yra, ir atsargiai eikite atgal.

Jei tai jums nepriimtina, nerkite žemyn ir nieko nekaltinkite dėl pasekmių.

Savaitė gera ir drąsiems, ir tiems, kurie norės drąsą pasilikti ateičiai. Namų rūpesčiai malonūs, bet varginantys. Pabandykite paskirstyti darbus – parodykite, kad pasitikite ir kitais.

Vėžys (06 21–07 22)

Tikėkite tuo, ką matote. Jei turite norą – leiskite jam virsti realybe. Ir nesvarbu, kad bateliai seniai nebetelpa jūsų koridoriuje, kad visai neseniai įsigijote naują rankinę.

Jei reikia, tai reikia. Na, kas dar palepins jus geriau nei jūs pati? Aišku, dar galima tikėtis gimtadienio dovanų, pluošto dovanų kuponų ir gėlėto popieriaus. Bet naujos basutės svarbiau už viską. Šią savaitę laukia didelės išlaidos.

Liūtas (07 23–08 22)

Purkštaujate, prieštaraujate? Kodėl? Negi šnypštimu galima ką nors pakeisti? Tai galima padaryti tik tyliai murkiant, švelniai tipenant ir glaustantis.

Bet kaip visada norisi riaumoti? Tada riaumosite vienumoje.

Bent jau savaitgalį pasistenkite būti ramesni, pakantesni ir kantresni. O šią savaitę raskite sau mielą kampą, iš kur viską matytumėte, bet niekam netrukdytumėte.

Mergelė (08 23–09 22)

Smulkmenos, kurios tiesiog sujaukia iš anksto sudarytą planą. Neturėsite tiek laiko sau, kiek planavote, nebus tylių vakarų su knyga žvelgiant į karščiu alsuojantį miestą. Viskas bus kaip visada: paknopstom, skubant ir niekaip nepabaigiant darbų.

Ar geras laikas įsileisti naujų draugų į savo gyvenimą? Niekas nepasakys, nes draugai tam ir yra, kad ateitų tada, kai reikia.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Baigiančios žydėti liepos žada dovanoti pilnus korius medaus. Bet ar tai pasaldins gyvenimą? Pastaruoju metu buvo labai daug nuklydimų, paslydimų. Be to, einama visai ne tais keliais, kuriais reikėtų.

Vasara – atostogų metas, bet jums tai pajusti sudėtinga – yra viską apsunkinančių tiek namuose, tiek darbe. Jei galite, susirinkite ką išmėtėte. Ir daiktus, ir jausmus.

Skorpionas (10 23–11 21)

Vidinė jėga leidžia turėti pasirinkimo teisę. Ir ją demonstruoti.

Pabandykite visa tai daryti švelniau, ne šiurkščiai, neprimetant nei savo pažiūrų, nei pasirinkimo.

Dabar išlikti objektyviems yra labai sunku – kai gali daug, sunku apriboti norus ir galimybes. Tačiau išlaukti, neperspausti būtų teisingiau.

Gaila, kad ši energija daugiausia bus nukreipta į santykių aiškinimąsi, bet ne į darbus.

Šaulys (11 22–12 21)

Įvertinkite situaciją. Čia kaip dėl uogienių indų: nepatogu šaldyti žemuoges dideliame dubenyje.

Viskas, kas subtilu ir tobula, turi būti taip ir supakuota. Tai liečia ir jūsų jausmus, drabužius ir net kalbėjimo manierą. Jei viskas savo vietose ir laiku – sėkmė garantuota.

Net penktadienį, kai atrodys, kad kažkas viską jaukia ar trukdo. Pasitikėkite ne tik forma, bet ir turiniu.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Naktys pradeda ilgėti, laužai seniai užpilti, bet tai nėra priežastis laukti žiemos. Naujų darbų dar nepradėkite. Mat juos pabaigti nebus lengva, jie neduos tokios naudos, kokios tikitės.

Leiskite sau pasvajoti, paplepėti apie praeitį, pasėdėkite su draugais. Bet pernelyg ilgai neužsibūkite.

Daugiau galvokite apie kitus nei apie save. Bandymai tapti svarbiausiu žmogumi žlugs.

Vandenis (01 20–02 18)

Neskubėkite daryti gerų darbų – gali pasirodyti, kad jie niekam nereikalingi. Jie nebus įvertinti, o jums liks labai nemalonios nuosėdos.

Todėl gyvenkite taip, kaip norisi: linksminkitės, pramogaukite, džiaukitės ne tik saulės spinduliais, bet ir dėmesiu, meile. Lietų vertinkite kaip poilsį ir gaivą.

Jei galite, keliaukite ežerais, upėmis, upeliais. Vandens lelijos – geras ženklas siekiantiems vidinės ramybės.

Žuvys (02 19–03 20)

Eikite ten, kur veda norai, emocijos arba seni draugai. Galima ne tik surasti naują meilę, bet ir naują darbą. Arba viską kartu.

Ši savaitė sėkminga tiems, kurie ieško, nori permainų ir yra joms pasiruošę.

Naujas drabužių stilius ar jo detalės bus sutiktos atsargiai. Kaliausė – vasaros komplimentas, tikėkimės, kad jo neišgirsite.

Labai tikėtina, kad dalyvavimas bendruose projektuose bus sėkmingesnis už darbus vienumoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.