Ką žada žvaigždės liepos 9–15 dienomis?

Avinas (03 21–04 19)

123rf
123rf
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė

Jul 8, 2013, 6:14 PM, atnaujinta Mar 4, 2018, 7:53 PM

Niekas taip žmogaus nenuramina, kaip kasdieniai įpročiai, savi ritualai.

Nesvarbu, ar tai košė pusryčiams, ar malda nakčiai. Svarbu, jog būtų ritmas.

Jums to dabar labai reikia, kad gyvenimas nesustotų, judėtų į priekį.

Nėra prasmės ką nors skubinti, judinti, bet tvarka turi būti.

Jei šią savaitę niekas nesuduš ir nesubyrės, žinokite, kad viską padarėte taip, kaip reikia.

Jautis (04 20–05 20)

Praėjo laikas, kai buvo galima laukti ir tikėtis, kad gyvenimas susitvarkys savaime, kas nors viską sustatys į savo vietas. Jei nesulaukėte – ir nesulauksite.

Vadinasi, turite dėti visas pastangas, dalyvauti pokalbiuose, susitikimuose ir pradėti rūpintis savo ateitimi.

Jei norite ko nors tobulo, gražaus, bet nedarote nieko, kad svajonė virstų realybe, esate tinginiai. O tinginystė – nuodėmė.

Dvyniai (05 21–06 20)

Bandymas pasislėpti gyvenime, kurį galite valdyti ir kontroliuoti. Be jokių naujų iššūkių, rizikos ar itin sudėtingų aplinkybių. Ar jus tai tenkina? Patinka toks ramus, saugus gyvenimas?

Norite kad kraujas pradėtų greičiau tekėti gyslomis, o naujovių siekis būtų kasdienis reiškinys?

Rizikuokite, jei jūsų tikslai garbingi, džiaukitės laisve, jei esate jos verti. Tik nebūkite surūgę ir nepatenkinti – vasara dar tik įpusėjo.

Vėžys (06 21–07 22)

Jei gyvenimas tapo panašus į sudėtingą šachmatų partiją, nereiškia, kad nereikia kovoti iki galo. Tiesiog įvertinkite, kad ir pėstininkai, kurie jums nebuvo svarbūs, turi savo vertę.

Daugiau dėmesio skirkite smulkmenoms, nesudėtingiems darbams. Klauskite ir klausykite patarimų, ypač namuose. Juk aplink jus – žmonės, kurie linki jums geriausio.

Gali kilti nesklandumų, bet jie neturi gadinti šios savaitės.

Liūtas (07 23–08 22)

Neaišku, kas geriau: nuobodus melas ar stulbinanti tiesa? Jei norite išsaugoti namų ramybę ir viską palikti taip, kaip yra, – pasakokite kitiems savo nuotykius, planus ar sumanymus pačiu nuobodžiausiu tonu.

Jei norite didelio triukšmo, pakeisiančio gyvenimą, – kalbėkite apie viską linksmai ir detaliai.

Kad ir kaip viskas susiklostys, vis tiek liksite kalti. Kokia bausmė laukia, priklauso nuo dovanų tam, kam reikia, dydžio.

Mergelė (08 23–09 22)

Daugiausia rūpesčių kils dėl vaikų ir blogai suplanuoto laisvalaikio.

Visa kita – palanku, laiku ir sėkminga. Nereikia aiškintis, pasakoti, dalytis tuo, kas vyksta viduje, apie ką galvojate ar svajojate. Niekam tai neįdomu. Jus pertraukinės pasakojimo metu ir mainais siūlys savo problemas.

Todėl visą laisvą laiką skirkite savo pomėgiams, pramogoms ir grožio procedūroms. Rimtas problemas pasilikite vasaros pabaigai.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Iš svetimų klaidų mokotės, savų nepastebite. Reikėtų apgalvoti, ką darote, nes tai, į ką dabar veliatės, gali būti skirta visai ne jums.

Galimybių keisti savo sprendimus, jų įgyvendinimą paskirti kitiems nebus lengva. Namai taip pat nėra švytintys, ir net gausus lietus to švytėjimo nesugrąžins – melas nenusiplauna.

Todėl nemeluokite, pataupykite ir savaitgaliais pabraidykite tekančiame vandenyje.

Skorpionas (10 23–11 21)

Kartais per penkias sekundes galima padaryti daugiau, nei per pusės metų flirtą. Tik ar norite viską keisti ir būtent taip? Norite ar nenorite – pasirinkimas jūsų.

Noras keisti darbą ar darbo santykius vis dar išlieka labai stiprus.

Susiruošusiems keliauti reikia dar kartą patikrinti dokumentus ir apsvarstyti, ką darysite, jei jūsų kelionė neįvyks ar bus atidėta.

Nemalonu, bet atsarginis planas turi būti.

Šaulys (11 22–12 21)

Išeiti visada galima. Arba pro duris, arba pro langą. Nebūna taip, kad nebūtų išėjimo. Nebent jūs norite prasisprausti pro ten, kur jau užrakinta.

Apsidairykite – naujos galimybės visai greta. Žinoma, jei pasitelksite apgaule ir melu, finansinėmis sankcijomis saviems ir svetimiems, jei jūs galvosite tik apie save, – nieko neišeis.

Teks kasti tunelį ir nuo visų šių aplinkybių sprukti slapta.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Nepavykusios investicijos ar neprigijusios egzotiškos gėlės – ne pasaulio pabaiga.

Nereikia visko pamiršti ir grįžti prie lietuviškų rūtų. Ieškokite naujovių savo svajonių sodui, jausmams, investicijoms. Investuoti reikia visai ne pinigus, o rūpintis jausmais, emocijomis.

Gerai pagalvokite, koks keliukas veda į geresnį gyvenimą. Ta kryptimi ir eikite.

Vandenis (01 20–02 18)

Jūsų laukia linksmybės: nuo azartinių žaidimų iki literatūros skaitymo po vasaros dangumi. Norisi tikėti, kad būtent dabar nukris žvaigždė, kuri išpildys visus jūsų norus.

Gal ne visus, bet patį svarbiausią. Nepamirškite pasakyti savo noro žvaigždei, nuplukdykite jį kartu su žolių vainiku ar tiesiog pakelkite kartu su ankstyvu obuoliu sode.

Jūsų laukia gera, kvapų pilna savaitė. Džiaukitės ja.

Žuvys (02 19–03 20)

Suaugę žmonės su savo emocijomis susitvarko patys. Pabandykite ir jūs. Nesvarbu, ar kalbėsite apie meilę, apie jausmus vaikams, ar apie savo laimėjimus.

Tegul jūsų džiugesiu dalijasi aplinkiniai. Laikas, kai išlaidos didesnės už pajamas, tęsiasi. Tačiau apie taupymą dar nė kalbos negali būti.

Vasarą reikia džiaugtis, linksmintis ir neleisti niekam kitam užimti jūsų vietos ant lieptelio į ateitį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.