Astrologės S. Liepienės horoskopas liepos 13—19 dienomis

AVINAS (03 21—04 20)

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 13, 2013, 8:00 AM, atnaujinta Mar 3, 2018, 2:15 AM

Atspirties taškas. Laiptai ne visada veda aukštyn, kartais — tiesiai į ežero dugną. Tai irgi nėra blogai, nes pagaliau galėsite atsispirti ir pradėti kilti. Svarbu neįsipainioti į dumblius ir nepakliūti plėšriai žuviai. Apsidairykite ir pamatysite, kad aplink nemažai aštriadančių, kurie norėtų atkąsti dalį jūsų gyvenimo. Saugokite tai, ką turite, ir kilkite aukštyn. Tikėtina, kad ir jėgų, ir oro nepritrūks.

JAUTIS (04 21—05 21)

Pasakos. Būti savimi ne visada galima. Kartais reikia prisitaikyti, pritarti tiems, kas seka pasakas, kuriomis jūs netikite. Nepamirškite, kad kiekviena legenda ar mitas turi pagrindą. Trokštantiems dėmesio, podiumo ar blizgančio žurnalo viršelio nebus lengva — kurdami savo įvaizdį susidursite su ribojimais. Tai nebus nei malonu, nei labai patogu. Laimė, savaitės pabaigoje nekils jokių keblumų.

DVYNIAI (05 22—06 21)

Ramybė. Paskutinis šuolis, įvertinimas ir atokvėpio metas. Nors laikas ramesnis, vis dar kamuoja finansiniai rūpesčiai, turite mažiau energijos ir nebenorite šokti stačia galva žemyn. Deja, darbus atlikti reikia, o ir norai vis didesni. Pasitempti padės augantis pasitikėjimas savimi. Taigi darykite tai, ką galite, bet nesiverskite per galvą. Namų problemas ir rūpesčius palikite kitiems.

VĖŽYS (06 22—07 22)

Pareiga. Kartais esate priversti daryti tai, ką reikia. Ir jūs tai darote neburbėdami, nesiožiuodami. Tačiau ateina akimirka, kai trūksta visi laikantys ir neleidžiantys veržtis pirmyn siūlai, o likimas atsiduria jūsų rankose. Deja, už pasekmes taip pat atsakysite jūs. Visa savaitė — intensyvi, kupina pokyčių. Gal tik antradienį ir trečiadienį entuziazmas kiek sumažės.

LIŪTAS (07 23—08 23)

Ryžtingumas. Kodėl mesta moneta visuomet nukrinta ne ta puse, vis ne jūsų naudai? Ogi todėl, kad sprendimus reikia priimti patiems, nepasikliaujant jokiais dievais ar troliais. Jei šiuo metu negalite nuspręsti, kaip elgtis toliau, tiesiog palaukite ir nesiimkite nieko, dėl ko vėliau gali tekti gailėtis. Laukia slapti pasimatymai ir intrigos.

MERGELĖ (08 24—09 23)

Sprogimas. Jei ilgai kaupėte žinias, brandinote planus, dabar galite juos įgyvendinti, atskleisti. Aplinkiniai visa tai priims kaip sprogimą. Didelė sprogimo banga nublokš ne tik konkurentus, bet ir draugus. Tikėkimės, kad žinote, ką darote. Kasdieniam gyvenimui, buičiai nelabai bus laiko. Apims noras ne tik žibėti, bet ir šokiruoti. Tai jums seksis — priblokšti bus visi.

SVARSTYKLĖS (09 24—10 23)

Gyvenimo lenktynės. Pasistenkite nebūti paskutiniai šiame etape. Ateityje dar bus galimybių išsiveržti į priekį, o dabar svarbu neatsilikti. Piniginės reikalai nėra labai svarbūs, bet nuo jų priklausys, kaip planuosite laisvalaikį artimiausiu metu. Pigios pramogos ir lieka pigios. Kaip ir pigus vynas — gražiai atrodo, tačiau skonis kaip kompoto.

SKORPIONAS (10 24—11 22)

Darbas. Atrodo, kad ramus periodas baigiasi ir jūs turite vėl dirbti, mokytis, tobulėti. Kad ir kaip norėtumėte propaguoti sveiką gyvenimo būdą, šlovinti medų ar žaliąją arbatą, jūsų niekas neklauso. Sekėjų nei šioje, nei kitose srityse nėra. Avantiūroms ir spekuliacijoms aplinkybės nepalankios, priešingai, reikia dirbti laiku ir kokybiškai. Nors tai nuobodu, bet patikima.

ŠAULYS (11 23—12 22)

Fonas. Kai fone skamba muzika, viskas gražu, lengva ir paprasta. Kokia ji bus, čia jau jūsų reikalas. Paprasčiausiai reikia fono. Sėkmė lydi tuos darbus, kuriuos reikia atlikti čia, o ne toli. Todėl, jeigu dirbate nuotoliniu būdu, mokotės neakivaizdžiai, šis laikas sunkus. O jei skamba muzika, yra tikimybė, kad visos gyvenimo natos taip pat gražiai skambės.

OŽIARAGIS (12 23—01 20)

Norai. Jei turite troškimų, planų ar didelių svajonių, neatidėliokite jų. Viską bandykite įgyvendinti dabar, nes vėliau kiekvienas noras duš į galybę mažų šukių. Ir rinkti jų nebus nei laiko, nei noro. Apims noras truputį pataupyti, atidėti arba investuoti į naują darbo vietą. Situacija tam lyg ir tinkama, nes jūsų mintys — tik apie ateitį.

VANDENIS (01 21—02 19)

Vertybės. Kai kurie žmonės negali susitaikyti su savo gyvenimu ir likimu, todėl slepiasi. Tai lengviausia. Sudėtingiau perkainoti vertybes, iš naujo pažvelgti į neišsprendžiamas problemas. Jei jums pavyks tai padaryti, išeitis atsiras. Gal nelabai lengvai, gal ne iš karto, bet matysite, kuria kryptimi eiti. Įvertinkite ir tai, kad didelis kolektyvas ne visada laikosi bendros nuomonės.

ŽUVYS (02 20—03 20)

Nepriklausomybė. Reikia mokėti pralaimėti ir išeiti pakelta galva nelaukiant, kol išvarys. Galima išeiti ir nepralaimėjus, bet pakelta galva. Nelikite ten, kur jums nemalonu. Net ir savaitgaliui. Būkite toks, koks esate, — žmogus, vertinantis nepriklausomybę, bet netrukdantis kitiems. Meilės reikalai vis dar sudėtingi, o jei ir sekasi, tai ne su tais, su kuriais norėtumėte. Vaikų problemų nepermeskite vasaros stovyklų auklėtojams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.