Astrologės S. Liepienės horoskopas liepos 20—26 dienomis

AVINAS (03 21—04 20)

123rf
123rf
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė

2013-07-19 14:04, atnaujinta 2018-03-02 21:54

Premija. Galite pasiskirti premiją. Buvote geri, nuolankūs ir dėmesingi. Vieno kito šilto apkabinimo gal ir sulauksite, bet skambių meilės prisipažinimų — ne. Todėl nedidelė premija mėgstamo vyno ar skanaus pyrago pavidalu tą trūkumą kompensuos. Jei manote, kad jūsų antroji pusė turi ne itin gražių kėslų, klystate. Viskas — kaip visada. Tik prasidedantys darbai kartais suardo idilę.

JAUTIS (04 21—05 21)

Išradingumas. Kai kas tampa svarbu, patrauklu ir net žavinga. Gyvenimas reikalauja išradingumo, ryšių, pažinčių ir drąsos. Tai padeda greitai atlikti darbus, todėl galite pabandyti pavogti laiko sau. Namiškiai jus gali apkaltinti dėmesio trūkumu, abejingumu namams, bet tai tik dar labiau panardins į naujus, o gal primirštus užsiėmimus. Patarimas: nors tai ir malonu, jauskite saiką.

DVYNIAI (05 22—06 21)

Susikaupimas. Ne visada pavyksta suverpti lygų gyvenimo siūlą. Ne visada jis vienodai greitai suverpiamas. Kad ir kaip būtų, tie siūlai dabar — kasdienėms reikmėms. Ir visai nesvarbu, kad šis tas pavyko šiek tiek ne taip, ne laiku. Viskas — namams. Ambicijas, ginčus nustumkite kuo toliau. Darykite tik tai, kas būtina. Tai nėra didelių laimėjimų laikas, tačiau tokie laikotarpiai padeda kaupti jėgas.

VĖŽYS (06 22—07 22)

Aktyvumas. Jokio paklusnumo, lankstumo ar noro prisitaikyti. Jūs viską galite patys. Tad kodėl turėtumėte rūpintis kitais, tenkinti jų norus ir kaprizus? Todėl, kad nemokate kitaip. Jūs visada domitės namiškiais, bandote išlaikyti namuose ramybę ir pusiausvyrą. Tačiau ne visada tai darote garbingai. Nors aplinkiniai kartais to nepastebi, dabar mato visi. Keiskite taktiką. Savaitgalis gali būti triukšmingas.

LIŪTAS (07 23—08 23)

Nuolaidumas. Visai nesvarbu, kokie jūsų norai. Namiškiai turi savo planą. Tikėtina, kad teks nusileisti, net jei tai jums ir nemalonu. Liūtai vaikšto vieni, tačiau dabar tenka temptis visą šeimą. Kai namų reikalai bus nustumti į šalį, galėsite atsikvėpti ir užsiimti tuo, kas malonu jums. Tiesa, visi nori jus pamatyti ir pasikalbėti. Neatsisakykite galimybės sužibėti.

MERGELĖ (08 24—09 23)

Vasaros ritmas. Visi darbai ir planai nustumti į šalį, o jūs neturite nei laiko, nei galimybių jais užsiimti. Viską tenka daryti paskubomis, apgraibomis, nesigilinant į smulkmenas. Nors tai gali jums nepatikti, aplinkiniai to nepastebi ir įsivaizduoja, kad viskas gerai. Todėl pernelyg nesigraužkite. Tiesiog stenkitės gyventi vasaros ritmu. Visas naudingas mintis užsirašykite. Susitikimus, pasimatymus ir malonias keliones perkelkite į rugpjūtį.

SVARSTYKLĖS (09 24—10 23)

Emocijos. Tvarką teks įsivesti patiems. Atrodo, kad kai kas gali jus aprėkti, pastumti, o kartais ir trukdyti įgyvendinti pagrindinius gyvenimo tikslus. Neverta dėl to sustoti, gręžiotis ar ką nors aiškintis. Tiesiog supraskite, kad jų ir jūsų gyvenimas eina šalia, bet ne kartu. Todėl nekeiskite nieko jų gyvenime, o jie nesikėsins į jūsiškį. Jaudinatės dėl žmonių, su kuriais sieja stiprūs emociniai ryšiai. Nebijokite pasakyti jiems, kodėl taip yra.

SKORPIONAS (10 24—11 22)

Akmenys. Veiklos netrūks, todėl svarbu, kad rastumėte pusiausvyrą tarp darbų ir laiko, skirto namams. Gal kiek sudėtingiau išlikti objektyviems, kai kalba pasisuka apie giminaičius, jų iškrėstas išdaigas. Susiimkite ir nebūkite pernelyg griežti. Vasara labai greitai prabėga, o nuoskaudos gali likti it sunkūs akmenys. Šią savaitę tų akmenų bus nemažai. Laimė, su viskuo susidorosite.

ŠAULYS (11 23—12 22)

Troškimai. Savaitė, kai norai pildosi, bet turi savo kainą. Gerai pagalvokite, kiek esate linkę paaukoti už savo laimėjimus. Tie, kas trokšta karjeros, kam reikia pripažinimo ir garbės, turės progą tai pasiekti. Sukliudyti gali tik nesiskaitymas su pripažintomis vertybėmis. Vasarojantiems viskas daug paprasčiau — norai bus glaudžiai susiję su finansinėmis galimybėmis.

OŽIARAGIS (12 23—01 20)

Be užuolankų. Laikotarpis panašus į ilgą, sudėtingą ir pilną rūpesčių dieną. Jūsų gyvenimas yra jūsų, bet gyvenantys greta turi savų interesų ir norų. Suderinti savaitgalius, atostogas ne visada lengva. Juo labiau kad savo reikalavimus jie pateiks be jokių užuolankų. Jums teks su tuo taikstytis ir leistis į kompromisus. Tai nėra malonu, bet ir ne tragiška.

VANDENIS (01 21—02 19)

Migla. Dirbti darosi vis sunkiau, o ypač tiems, kas gimę ženklo pradžioje. Trūksta konkretumo, dingsta nuostatos ir tikslai. Viskas lyg pro miglą. Prireiks pastangų, kad visa tai išsklaidytumėte ir pajudėtumėte teisinga linkme. Savaitgalis nebus darbingas, bet nuo trečiadienio pro debesų šydą gali matytis ne tik kitas krantas, bet ir kalnai, į kuriuos teks kopti. Gerai, jei tai pramoga. O jei darbas?

ŽUVYS (02 20—03 20)

Kryžkelė. Sunku nuspręsti, kada viską baigti. Dar sunkiau tai pasakyti garsiai. Dabar turite tokią galimybę. Atvirai tai padarykite ir net dokumentus pasirašykite. Nemalonu tik todėl, kad viskas vyksta visai šalia. Išgyvenę šią situaciją turėsite puikią progą pakeliauti, daugiau laiko praleisti malonioje aplinkoje, tiesiog pasimėgauti gyvenimu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.