Astrologės S. Liepienės horoskopas liepos 27-rugpjūčio 2 dienomis

VANDENIS (01 21—02 19)

LIŪTAS (07 23—08 23) Naujas vingis. Reikia pabaigti viską, kas nebaigta, ir po truputį pradėti gyventi kitaip.
LIŪTAS (07 23—08 23) Naujas vingis. Reikia pabaigti viską, kas nebaigta, ir po truputį pradėti gyventi kitaip.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė

2013-07-27 08:00, atnaujinta 2018-03-02 14:02

Konfliktai. Dirglumas apėmęs visus, o jums atrodo, kad kalti tik kiti, greičiausiai tie, kurie nesiskundžia ir kuriems viskas gerai. Prieš keldami konfliktinę situaciją namuose, darbe ar su kaimynais gerai pagalvokite, ar verta. Ne todėl, kad esate neteisūs (nors gali būti ir taip), tiesiog apsvarstykite, ką laimėsite, jei išsirėksite ir pasakysite, ką manote. Todėl nesinervinkite, užsiimkite savais reikalais ir jau trečiadienio rytą paaiškės, kad tai buvo geriausia išeitis.

ŽUVYS (02 20—03 20)

Rizika. Gaila, bet sava šeima, savas mailius nėra įdomus. Viskas statoma ant kortos, rizikuojama dėl geresnio gyvenimo ir pramogų. Yra tikimybė, kad jums pasiseks. Gal ne tiek, kiek buvo pradžioje sumanyta, bet pasiseks. Galbūt vėliau jūsų niekas ir nesmerks, bet dabar visi primins, kad turite pareigų namuose. Todėl nuotykiai, kelionės ir pramogos turi būti derinamos su namų valdžia.

AVINAS (03 21—04 20)

Pokyčiai. Perlinė košė — ne visada tas pats, kas perlai. Ir ne todėl, kad skiriasi kilogramo kaina. O todėl, kad ne viskas yra valgoma, suvalgoma ir panaudojama. Ir šią savaitę paaiškės, kad kartais geriau perlai, kad ir ne juodieji, bet vis tiek turintys vertę, nei skurdžios praeities prisiminimai. Gyvenkite ateitimi, naujais planais ir nesigręžiokite atgal. Tiems, kas jus verčia užsiimti labdara, parodykite duris.

JAUTIS (04 21—05 21)

Punktyrai. Gyvenimas — kaip punktyrinė linija: tai viskas tiesiai ir aiškiai, tai vos matyti kelelis priekyje. Ir taip visą savaitę. Todėl tempo nedidinkite, eikite ten, kur žinote, kad reikia eiti, ir tas neaiškus punktyras ketvirtadienį virs ištisine linija, kurios kirsti negalima. Nes ir vėl blogai arba komplikuota, tačiau ribos yra. Tai džiugins nejaučiančius ribų.

DVYNIAI (05 22—06 21)

Laukimas. Nauji žaidimai ne visada būna nusisekę. Arba tiesiog reikia laiko, kad iki galo suprastumėte jų taisykles. Dabar ir yra tokia situacija. Arba jūs pernelyg rizikuojate, arba išvis esate sutrikę ir viską darote tik tam, kad darytumėte. Palaukite, tegul viskas nusistovi. Konfliktas gali įsiplieksti bet kurią akimirką ir bet kokiomis aplinkybėmis. Paramos iš valdžios vyrų nelaukite, jie turi savą galvos skausmą.

VĖŽYS (06 22—07 22)

Impulsyvumas. Kaip greitai prasidės, taip greitai ir baigsis. Turite viską daryti greitai, impulsyviai, negalvodami. Jei tik stabtelėsite, pradėsite svarstyti, kojos pačios neš į tamsiausią girią, kur niekas jūsų neras ir nepadės išspręsti netikėtai užklupusių problemų. Jei nepasitikite nuojauta ir nuolat ieškote argumentų, logiškų paaiškinimų, ši savaitė bus labai kebli.

LIŪTAS (07 23—08 23)

Naujas vingis. Reikia pabaigti viską, kas nebaigta, ir po truputį pradėti gyventi kitaip. Kam su gimtadieniu prasidės naujas ratas, kam dar reikės bėgti senuoju, tačiau vis tiek ne taip toli kitas vingis. Tie vingiai artimiausiu metu bus dar keli, todėl nesilaikykite įsikibę į tai, kas jau atgyvenę, sudilę. Ieškokite naujų galimybių. Trokštantiems pripažinimo ir garbės sėkmės laikas senka, bet išlieka buvusios šlovės atgarsiai.

MERGELĖ (08 24—09 23)

Egoizmas. Nuoširdumas ne visada padeda. Ypač dabar. Daug geriau būti tokiam, koks esate, nei tokiam, kurį visi mėgsta. Todėl elkitės taip, kaip jums atrodo teisinga, gyvenkite sau palankiu ritmu ir daugiau laiko skirkite malonumams, pasivaikščiojimams po parduotuves. Aplinkiniai stebėsis, bet girs jus už drąsą ir slapta žavėsis. Šiuo metu komplimentai turi stebuklingą galią — sustiprina pasitikėjimą savimi.

SVARSTYKLĖS (09 24—10 23)

Parama. Tai nėra labdara, greičiau geranoriškumo išraiška. Jums padeda draugai, bičiuliai, jūsų idėjas palaiko visai svetimi žmonės. Tai laikas, kai suburti savą ratą žmonių nėra sudėtinga. Viskas taip ir vyksta, jei turite vertą dėmesio idėją. O jei jums pasaulis pilkas ir nematote prasmės jį spalvinti, sulauksite paramos iš tokių pat bėdžių ir galėsite kartu dejuoti.

SKORPIONAS (10 24—11 22)

Progos. Galimybių dar bus, progų pasitaikys, o entuziazmo užteks. Svarbu nesustoti, nerymoti ir nesvarstyti. Dabar labai palankus laikas veikti ir žaisti ne pagal kieno nors, o pagal savas taisykles. Aišku, tai nereiškia, kad turite ignoruoti aplinkinių nuomonę, neklausyti patarimų ar lipti per dvi pakopas iš karto. Puikus metas ir tiems, kas nori daug pasiekti, įgyvendinti svajones. Tai laikas, kai kiti žmonės gali padėti išsipildyti troškimams.

OŽIARAGIS (12 23—01 20)

Malūnas. Gyvenimo girnos sukasi ir sumala ne tik puikius grūdus pyragui. Nors savaitgalį jo ir ragausite, antradienį ar trečiadienį gali paaiškėti, kad buvo primalta ir pelų, kurie sugadino ne tik kepinius. Nedidelės klaidos, neatsargiai pasakytas žodis, ir situacija nebekontroliuojama. Pasistenkite to išvengti. Tvarkydami finansinius reikalus nepamirškite įsipareigojimų.

ŠAULYS (11 23—12 22)

Vežimas. Jei jau įsikinkėte, tai ir vežkite, nors noras viską mesti tikrai kils. Nepasiduokite nei apkalboms, nei patarimams, o juo labiau tiems, kurie sako, kad vasara neskirta darbams. Geriau viską po truputį kaupti (ir darbus, ir galimybes, ir pažintis) ir toliau vežti, kol galėsite sėkmingai panaudoti. Jei savaitė atrodo per trumpa, bandykite dirbti savaitgalį ar rytais anksčiau pasirodyti darbe.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.