Ką žada žvaigždės liepos 30–rugpjūčio 5 dienomis?

Avinas (03 21–04 19)

Liūtas (07 23–08 22) Ryž­tas, drą­sa ir be­veik žvė­riš­kas il­ge­sys to, kas jau nie­ka­da ne­sug­rįš. Tai tik silp­nu­mo aki­mir­ka.
Liūtas (07 23–08 22) Ryž­tas, drą­sa ir be­veik žvė­riš­kas il­ge­sys to, kas jau nie­ka­da ne­sug­rįš. Tai tik silp­nu­mo aki­mir­ka.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė

Jul 30, 2013, 3:00 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 12:33 PM

Laimėti nelengva, nes labai daug kas priklauso nuo atsitiktinumo ar palankiai susiklosčiusių aplinkybių. Norite pergalės? Teisingai išdalykite kortas.

Pageidautina, kad lošime dalyvautų ir savi. Visa kita – dalis kasdienio šou. Jei gera režisūra, bus ir laimėjimas, tačiau netikėtumų netrūks, ypač namie.

Kartu bus sprendžiamos ir jūsų darbų ar siekio daryti karjerą galimybės. Jei galite, nenusileiskite.

Jautis (04 20–05 20)

Pasiseks ir jums, ir jūsų draugui. Bet nieko už ačiū nebus, už sėkmę teks sumokėti. Kaina nebus su antkainiu, nesudarysite jokių sandėrių. Atsiskaityti teks draugyste.

Viskas priklausys nuo jūsų požiūrio ir gebėjimo vertinti tai, ką gaunate. Labai svarbu sąžiningumas sau ir kitiems. Nesiderėkite, mokėkite.

Tiems, kurie sėdės tyliai savo arbūzų lauke, lieka laukti saulės ir rankų, norinčių nuimti derlių.

Dvyniai (05 21–06 20)

Ne visi medžioklės plotai – senoje girioje. Gali būti, kad pačiomis artimiausiomis dienomis jums teks medžioti ne tik mėgstamoje juvelyrikos dirbinių parduotuvėje, bet ir prabangiame vakarėlyje.

Visos medžioklės bus sėkmingos, jei turėsite pagalbininkų. Atidžiai išsirinkite laimikį, kad galėtumėte jį parsinešti.

Tie, kuriems nereikia papildomo adrenalino, galės šią savaitę gyventi ramiai – be laimėjimų ir nuopuolių.

Vėžys (06 21–07 22)

Slidu lyg ant mažo kazlėko kepurėlės. Slidu jausmuose, darbuose ir bendraujant. Sudėtinga išlaikyti pusiausvyrą, reikia pasikliauti tik savimi. Jei krisite, nebus už ko pasilaikyti – net menkiausio pušies spyglio.

Krintant norėsis galvoti apie tai, kad šlumštelėsite ant minkšto samanų patalo. Jūs – nebe vaikai ir žinote, kad tai – miško pasakos. Kad ir šiek tiek susipynusios su gyvenimu.

Trokštantiems pasiekti daugiau teks aukštai, sunkiai ir nelabai patogiai lipti.

Liūtas (07 23–08 22)

Ryžtas, drąsa ir beveik žvėriškas ilgesys to, kas jau niekada nesugrįš. Tai tik silpnumo akimirka. Visa savaitė tiesiog rėkte rėks apie tai, kas jau praėjo ir ko nebegalima susigrąžinti.

Tačiau galiausiai vis tiek prašviesės ir paaiškės, kad gyvenimas nėra toks dulksna aptrauktas, kaip galėjo pasirodyti iš pradžių.

Prašviesėjimas jus lydės iki pat kito savaitgalio, todėl antrąją savaitės dalį veikite kryptingai.

Mergelė (08 23–09 22)

Poreikis pamatyti kitus ir parodyti save. Nesvarbu, kur esate, pasistenkite, kad greta būtų žmonės, su kuriais būtų įdomu, naudinga bendrauti.

Kartais girdėsite komplimentų, kurie visai neatitinka realybės. Tačiau juk taip malonu!

Geras ir sėkmingas laikas truks visą savaitę. Gauti pasiūlymai neduos didelių pajamų, bet net ir iš smulkių monetų susidaro nemenkos pajamos, jei jos byra nuolat.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Jūsų asmeninius planus papildo, koreguoja svetimi žmonės. Tie žmonės – tikrai ne tie, kurie yra jūsų dėmesio centre ar kuriems jaučiate begalinę pagarbą.

Viską keičia tie, su kuriais esate susieti giminystės ryšiais. Jiems juk ir atsakyti negalite. Šios emocijos sukels šiokį tokį šiugždėjimą, tačiau nuo pagrindinio plano neatitrauks.

Jei ruošiatės kelionei – ruoškitės, o jei atostogos atrodo labai toli, susikurkite jas ten, kur esate – ant pievelės šalia namo arba balkone.

Skorpionas (10 23–11 21)

Jūs galite laimėti, galite būti pačioje gyvenimo viršūnėje, jei sąlygos bus palankios. Tačiau aplinkybės nelepins, rizika bus nemenka.

Viskas jūsų rankose: tik jūs žinote, kiek esate linkę nusileisti, pasirodyti, meluoti ar net sukčiauti, ar tvirti jūsų įsitikinimai.

Intuicija jums pašnibždės, kaip geriau elgtis, kada patylėti, o kada praeiti pro šalį kaukšint aukštakulniais. Labiausiai šią savaitę seksis sprendžiant turto klausimus, tvarkant dokumentus.

Šaulys (11 22–12 21)

Jūsų situacija panaši į orus ankstyvą pavasarį: sėkmė ką tik švietė ir žadėjo, kad viskas klosis gerai ir net labai gerai, tačiau po keleto akimirkų viskas pasikeitė ir nesėkmių lietus pila kaip iš kibiro.

Nieko nuostabaus, tiesiog reikia skėčio – savotiškos apsaugos nuo visų netikėtumų.

Jei nebūsite gerai išmaudyti trečiadienį arba ketvirtadienį, būkite ramūs. Grėsmingi debesys nuslinko ir vėl bus saulėta.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Plepalai gali padėti, bet gali ir labai daug ką sugadinti. Jei tik kalbėsite apie sapnus ir bandysite juos išsiaiškinti – nieko bloga.

Tačiau jei gilinsitės į svetimas paslaptis, vaidinsite detektyvą ir norėsite žinoti, ar kalbėti apie tai, kas jums nepriklauso, savaitė taps labai komplikuota.

Kalbėkite, domėkitės bendrais reikalais. Daugiau laiko skirkite naujiems mokslo metams pasiruošti, net jei jums ir nebereikia į mokyklą. Tai naujas ciklas.

Vandenis (01 20–02 18)

Ši savaitė tiesiog užliūliuos lengvais darbais, saldžiais pažadais ir paskutinių atostogų laukimu. Ore juntamas toks lengvas salstelėjęs vingiorykščių, malonaus laukimo kvapas.

Gali taip nutikti, kad jis net neišsisklaidys iki pat penktadienio. Tada palengva pereisite prie konkretesnių darbų, taip ir nesupratę, kur prasideda, o kur baigiasi malonumai.

Lieka tik palinkėti, kad tame svaigulyje nepražiopsotumėte paties gyvenimo.

Žuvys (02 19–03 20)

Labai sunku surasti brastą per sraunią malonumų upę. Srovė tiesiog nešte neša per vasaros viliones, pramogas ir pasilinksminimus. Darbui ir pareigoms laiko lieka vis mažiau.

Nenuostabu, kad nieko nebespėjate. Jau ieškote tik pasiteisinimų, bet ne būdų viską suspėti.

Jei jūsų dar neatleido iš darbo, linksminkitės iki pat Žolinės, vėliau vis tiek teks bristi į kitą krantą ir užmiršti linksmybes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.